Puncu Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 35 minut temu, de Villars napisał: Natomiast przez samą puszczę nie jechałem, jeśli już to dookoła niej. Czy ten fragment którym jechałeś przez puszczę jest cały wyasfaltowany? Jest cały czas piękny asfalt Akurat obok mojej pracy.
Gość Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Tak zwana Żubrostrada to chyba najfajniejszy, najprzyjemniejszy i najzdrowszy tlenowo dłuższy odcinek pod szosę w naszym rejonie. Prawdziwy skarb, nic tylko śmigać. Edytowane 10 Listopada 2017 przez Gość
de Villars Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 2 godziny temu, Eldo napisał: Daj wczesniej znać, może uda się pojawić na trasie Moze byc tutaj np, temat obserwuję Okej dam znać jak się wybiorę w tamte rejony
Gość Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 Godzinę temu, de Villars napisał: dam znać jak się wybiorę w tamte rejony Mnie też weźcie!
de Villars Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 A pewnie że weźmiemy, szykuje się mały peletonik 1
IOO Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 Dajcie znać kiedy jedziecie może uda mi się dołączyć, jak coś to w niedzielę rano wybieram na około puszczy. 1
Eldo Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 Nie zapowiadają szału z pogoda na niedziele po za tym dniówka wrr w przyszłym tygodniu postaram sie zorganizować czas.
IOO Opublikowano 10 Listopada 2017 Opublikowano 10 Listopada 2017 To dawaj znać, tylko ja z rana mam czas jak coś. A faktycznie na ten weekend poranki zapowiadają się mokre Jak by ktoś chciał to jutro o 6:00 z pod Alma Tower (chyba rondo młyńskie) jedziemy na 2-2,5 godziny na szose. Zapraszam chętnych.
Eldo Opublikowano 14 Listopada 2017 Opublikowano 14 Listopada 2017 A po co szosa, ja tam mogę góralem pojechać jak tylko było by Ci raźniej Szosą w puszczę zapuszczam się bardzo rzadko, chyba że to jakiś odcinek dłuższej trasy. Za to Mtb mozna sobie fajnie pośmigać bocznymi drogami gdzie jest do koloru do wyboru różnego rodzaju podłoża Robiłem tam test opony G-One foty są w temacie o moim bajku z tego co pamiętam.
Gość Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 W dniu 2.07.2018 o 20:15, antidote napisał: Witam wszystkich . Mam nadzieję , że pomożecie mi bo kompletnie nie mogę się tu odnalezć . W dniu dzisiejszym 2.07 koło godz 13 w Lasku Wolskim ( Łopata) mojemu synowi skradziono rower Antidote lifelineRockShox Boxxer demo ns fuzz glory , rozmiar m rocznik 2011. Rama anodowana. W tym kolorze tylko 2 egzemplarze w Polsce . Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu . Nagroda dla znalazcy !!! kontakt 601991076 proszę o udostępnianie. W jednym miejscu na forum już wystarczy... bez przesady...
Gophfer Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Jest ktoś z Krakowa lub okolic kto ma uchwyty Thule montowane na wsuwki T?
Rekomendowane odpowiedzi