Administrator SzajBajk Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Administrator Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Wrzucajcie Wasze wyczyny na schodach i piszcie, jakich elementów technicznych się dzięki temu nauczyliście (tylko w kasku i bezpiecznych warunkach). 2 Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Tylko zdjęcia? Ja mam kilka filmików. Jeżeli można to załaduje całą paczke Odnośnik do komentarza
Zalas Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Tak jak @Puncu prawi, więcej by się chyba w filmikach znalazło 2 Odnośnik do komentarza
suqub Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Ja musze spróbować. Zjechać raczej wiem jak ale co z podjazdem? Lekko ze skosa? Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) 7 godzin temu, suqub napisał: Ja musze spróbować. Zjechać raczej wiem jak ale co z podjazdem? Lekko ze skosa? Zależy od schodów. To tak jak z podjazdem po korzeniach, każdy atakujesz inaczej. Krótkie schody atakujesz manualem, tak by przednie koło wrzucić na szczyt. Tył sam wiedzie. Strome, wysokie schody trzeba technicznie. A łagodne i długie troche tak, troche tak. Może nagramy z @Zalasem mały poradnik na Urban Freeride? Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez Puncu 1 Odnośnik do komentarza
Rurek5000 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, Puncu napisał: Może nagramy z Zalasem mały poradnik na Urban Freeride? Ja jestem za i może nawet nie taki mały? Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Może nie jest to idealny przykład zjazdu po schodach, bo na samym końcu można urwać główkę Ale jest. Myślałem, że mam tego więcej 1 Odnośnik do komentarza
Zalas Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) 7 godzin temu, Puncu napisał: Może nagramy z @Zalasem mały poradnik na Urban Freeride? "Dziś pokażemy wam jak wyrypać dziobaka" Jak mi się bark zregeneruje do końca to można coś poświrować Tutaj wykopałem jeszcze fotkę z @Puncu Tu jeszcze jedna A tu jeden duży schodek Edit: @Puncu a żeś mnie z tym pierwszym foto ubiegł. Dosłownie sekundy Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez Zalas Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi