stefan Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 W dniu 18.10.2021 o 12:51, andy_czarny napisał: Temat umarł ?? bo kupiłem sobie szosę do poskladania przez zimę i będę miał worek części do sprzedania/oddania Dzieje się coś...?? Podbijam temat. Też bym się chętnie dowiedział jak się skończył ten projekt. Kilka rowerów zostało zakwalifikowanych do naprawy. Chciałbym się dowiedzieć jak sprawa wygląda nawet jeśli rozbiła się o to, że właściciele tych rowerów nie załatwili części zamiennych.
Ridika Opublikowano 21 Października 2021 Opublikowano 21 Października 2021 8 godzin temu, stefan napisał: Podbijam temat. Też bym się chętnie dowiedział jak się skończył ten projekt. Kilka rowerów zostało zakwalifikowanych do naprawy. Chciałbym się dowiedzieć jak sprawa wygląda nawet jeśli rozbiła się o to, że właściciele tych rowerów nie załatwili części zamiennych. Były filmy na kanale YT z napraw. Mojego nie dało się naprawić bo była pęknięta rama a z ta nową którą kupiłem okazało się w połowie składania że jest na koło 27,5" 😵 Straciliśmy z Szajem dużo czasu, energii, nerwów i kasy a w efekcie po czterech miesiącach z roweru został karton części😕 Ale "sukces rodzi się w bólach" wiec kolejne projekty mogą już być tylko lepsze🙃
Adam205 Opublikowano 11 Listopada 2021 Opublikowano 11 Listopada 2021 W dniu 21.10.2021 o 08:51, Ridika napisał: Były filmy na kanale YT z napraw. Mojego nie dało się naprawić bo była pęknięta rama a z ta nową którą kupiłem okazało się w połowie składania że jest na koło 27,5" 😵 Straciliśmy z Szajem dużo czasu, energii, nerwów i kasy a w efekcie po czterech miesiącach z roweru został karton części😕 Ale "sukces rodzi się w bólach" wiec kolejne projekty mogą już być tylko lepsze🙃 Szkoda ze się nie udało. Ja swego czasu zreanimowałem takiego grata i do dzisiaj go używam. Taki rower ma dla mnie wyższą wartość niż nowszy sprzęt kupiony w sklepie. Za pieniądze można dzisiaj wszystko dostać bez większego wysiłku. Zamiana rzęcha w dobry rower to bezcenne uczucie.
mikro szaj Opublikowano 5 Stycznia 2022 Opublikowano 5 Stycznia 2022 W dniu 18.10.2021 o 12:51, andy_czarny napisał: Temat umarł ?? bo kupiłem sobie szosę do poskladania przez zimę i będę miał worek części do sprzedania/oddania Dzieje się coś...?? W dniu 11.11.2021 o 10:14, Adam205 napisał: Szkoda ze się nie udało. Ja swego czasu zreanimowałem takiego grata i do dzisiaj go używam. Taki rower ma dla mnie wyższą wartość niż nowszy sprzęt kupiony w sklepie. Za pieniądze można dzisiaj wszystko dostać bez większego wysiłku. Zamiana rzęcha w dobry rower to bezcenne uczucie. za kasę którą wpakowałem w gruza, mógłbym spokojnie kupić spoko rower za około 2,500. a tak to latam rowerem na deore/zee bez sprawnych hebli i z kasetą z powyrywanymi zębami.
stefan Opublikowano 15 Stycznia 2022 Opublikowano 15 Stycznia 2022 W dniu 5.01.2022 o 21:01, mikro szaj napisał: za kasę którą wpakowałem w gruza, mógłbym spokojnie kupić spoko rower za około 2,500. a tak to latam rowerem na deore/zee bez sprawnych hebli i z kasetą z powyrywanymi zębami. Naprawdę nie wiem na co wydałeś 2,5k skoro skończyłeś z rowerem bez sprawnych hamulców i rozwaloną kasetą.
Rekomendowane odpowiedzi