slawekbethke Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 Witam mam taki pomysł i może się uda chce zacząć temat jako że zaczyna się niedługo okres treningowy dla nas kolarzy stwórzmy katalog rozpisek treningowych. chciałbym aby kto chce i może zdradzić jak trenuje opisał to krok po kroku ale żeby nie było więcej niż jednego treningu w jednym poście żeby było łatwo się połapać w tytule proszę o opis jakiego rodzaju to trening? Miej więcej chodzi mi o coś takiego trening interwałowy na trenażerze - ( i1) Waga 76kg / wiek 28 \ Max HR 175 \ FTP 298wat //średnia z 20 min / 2 lata treningu rozgrzewka 15min 5min-150wat 5min-200 do 250wat 4min na przemian co 1 min kad/siła/kad/siła moc bez znaczenia 1min-100wat 90ob/min koniec rozgrzewki przejście do interwałów 1min-320wat 2min-150wat 1min-350wat 2min-160wat 1min-350wat 2min-170wat 1min-370wat 2min-150wat 1min-400wat 2min-100wat 1min-450wat 2min-100wat 1min-500 lub więcej wat ile dasz rade 20min-200wat dokładnie chodzi mi o to to jest pierwszy z dziesięciu moich treningów interwałowych robię je w domu z powodu braku pomiaru mocy ale resztę treningów robię na dworze. wiadomo że nie wszyscy będą chcieli opisywać trening w watach i nie wszyscy mają pomiar mocy więc zamiast watów proszę o wartości HR a i jeszcze jedno na samej górze proszę nie zapomnieć o swoim opisie to bardzo ważne karzy będzie mugł się odnieść miej więcej do swojego FTP i swojego HR Dziękuje z góry za współprace mam nadzieje ze się to uda 1
Rekomendowane odpowiedzi