ŁobuzMX Napisano 10 Maj 2020 Udostępnij Napisano 10 Maj 2020 (edytowane) Witam. Mam pewien problem otóż od ok. dwóch lat wgłębiłem się w tematykę MTB jak i ogólnie kolarstwa. Pierw jeździłem amatorsko i jazda była nie regularna lecz wtedy potrafiłem przejechać 40km co jak na mnie jest dobrym wynikiem i nie miałem żadnych problemów. W lipcu miałem przerwę od kolarstwa ponieważ uległem wypadkowi przez co miałem miesiąc przerwy lecz później jeździłem sobie krótkie dystanse nie za dużo. 3 miesiące temu chciałem zacząć trenować regularnie lecz problem jest w tym ,że jak kiedyś potrafiłem przejechać 40 km bez problemu a teraz mam problem ze zrobieniem 20 km. Najbardziej chodzi o to że szybko moje kolana mają dość i odczuwam ból w kolanach, siodełko oraz rower mam dobrze ustawiony do wzrostu. Nie wiem co może być tego powodem otóż moje pytanie. Dodam jeszcze że dzień po jeździe nie czuje bólu tylko dopiero gdy wsiądę na rower i przejadę pierwsze ok. 5-10 km. Edytowane 11 Maj 2020 przez ŁobuzMX Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 10 Maj 2020 Udostępnij Napisano 10 Maj 2020 Rany, nie do wiary, że Twój post ma tylko dwa zdania. Z tego drugie zdanie jest tylko na 20 wyrazów. Odnośnik do komentarza
ŁobuzMX Napisano 11 Maj 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 Maj 2020 Spokojnie już poprawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi