kuguar78 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 aktualnie korzystam z kominiarki, przepuszcza całkiem ok, na miasto raczej się nie nadaje i za chwilę będzie zbyt ciepło myślę na dedykowanymi maseczkami, które dość tanio można na Ali czy podobnych serwisach dostać (filtr zawsze można wyjąć): https://pl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20200422052248&SearchText=maska+rowerowa 1
Fimala Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zwykły Buff i tyle. Byle by przejechać przez teren zurbanizowany a pozniej zdjąć w głuszy.
Łukasz_P Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Wczoraj nawet przytrafiło mi się robić sprinty w Buff'ie w wersji Warm (prawie najcieńszy, bo najcieńszy jest Hot) i bez problemu idzie w nim oddychać.
Rowerowa Szajba Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Ja zamówiłem 2 sztuki bandamy/buffa https://www.decathlon.pl/bandana-trek-100--id_8493103.html Z bardzo cienkiego materiału jest i uwazam ze na dojazd do lasu sprawdzi się super. Potem w lesie mozna go spokojnie na szyi zostawić, ewentualnie zdjąć. Napweno się w nim nie zagotuje a sam ma 8 róznych zasosowań.
m-peter Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Ja dzisiaj zrobiłem pierwszy test poleconego tutaj komina marki 4FUN (zakupiłem wersję 'standard') i jestem pozytywnie zaskoczony. Nie mam super kondycji i na pewno szybciej męczę się niż większość tu obecnych (:D) ale przy jeździe dużej różnicy nie było czuć. Największy minus to parowanie okularów ale tylko na postoju - da się przeżyć Zobaczymy co będzie dalej, jak zbliżymy się do okolicy 30 stopni. 1
PiotrKr Opublikowano 15 Października 2020 Opublikowano 15 Października 2020 Ktoś gdzieś wrzucał zdjęcie przyłbicy pisząc że nie podrażnia, nie mogę znaleźć?
Rekomendowane odpowiedzi