Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Coś z niedzieli ✌️

20200920-_PL_2865.jpeg Edytowane przez Łukasz_P
  • Lubię to! 8
Opublikowano

Dziś do pracy jechałem przez bulwary. Tak się fajnie jechało że zacząłem żałować że wolnego dziś nie wziąłem. Za to jutro będzie fajnie😊

IMG_20200923_091651.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano
W dniu 22.09.2020 o 04:45, elmapeto napisał:

Dzień dobry.

20200922_041441.jpg

Dajesz czadu !

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Kurka wodna 😁

Edytowane przez pecio
Opublikowano

^ Musisz nagiąć tą brzozę, bo kąt pnia nie pasuje do kąta dolnej rury. To się nie komponuje :) .

• Lubię to! 2
Opublikowano

Trening dziś dał mi w kość, była walka z samym sobą.

IMG_20200923_185940_802.jpg
  • Lubię to! 7
Opublikowano

Postanowiłem skorzystać z ładnej pogody, która ma się jutro załamać, podobno... Przy okazji przetestowałem Ergony w boju i jest świetnie. Na fotce dzieło "szalonego" artysty z miasteczka gdzie mieszkam, gość tworzy konstrukcje, rzeźby, itp, na fotce "Ognisty Ptak", postawiony na skrzyżowaniu dróg w górach, kiedyś wrzucę wam fotkę, chyba, największego młotka na świecie, tego samego autora :D
IMG_20200923_180111.thumb.jpg.3324a505dffa4e386efd8f9668a45a55.jpg

• Lubię to! 4
Opublikowano
7 godzin temu, Strek napisał:

Droga na plażę w Noordwijk(Holandia).

Polecam też Hoeak Van Holland, znajduje się tam port i jedna z najciekawszych konstrukcji w NL, pływająca zapora, chroniąca Rotterdam przed zalaniem przez Morze Północne, genialne dzieło pokazujące jak bardzo zaawansowane konstrukcje potrafimy (jako ludzkość) budować. Poza tym są tam fajne miejsca do zwiedzenia, linia bunkrów chroniących wybrzeże w czasie II WŚ, dobre rybki smażone ;) Polecam.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Szybciej, szybciej, do domu jeszcze ładny kawał, a tu zaraz będzie ciemno. Okolice Straszyna, miało być 65km, jak zwykle wyszło więcej - niecałe 73km.

20200923_175438.thumb.jpg.1cca0eced77e2ddb47c49988ad6ec8b0.jpg

• Lubię to! 4
Opublikowano
Godzinę temu, Semtex napisał:

Postanowiłem skorzystać z ładnej pogody,

Dzisiaj bez Scott'a :( ?

Godzinę temu, Semtex napisał:

Na fotce dzieło "

Robi wrażenie :o

Opublikowano
16 minut temu, Accent_Szaj napisał:

Dzisiaj bez Scott'a :( ?

Niestety, żona musiała iść do pracy, ja w zasadzie zaplanowałem krótki wypad bez podjazdów, ale jak już wyruszyłem to podjechałem... ¯\\\_(ツ)\_/¯

Opublikowano

Ze wczoraj... Przy okazji służbowej podróży do Niemiec zapakowałem rower i wczoraj udało się setkę zaliczyć. Pierwszy raz w Niemczech rowerowałem. Jestem cały czas jeszcze pod wrażeniem... Dla rowerów to inny świat. Ci, którzy projektują drogi (pieszo)rowerowe w PL powinni raz w życiu przejechać się w Niemczech ścieżką rowerową! Może to by dało mniej więcej obraz jak ich robota powinna wyglądać...

Na zdjęciu ścieżka rowerowa w lesie (obok szutrowa dla samochodów) od Dreilaendereck (Versmold) na południe.

20200922_182551.jpg
  • Lubię to! 7
Opublikowano

Dzisiaj fajna była pogoda więc wyrwałem się wcześniej z pracy i udało się nakręcić 50km. cd4cd5a776dcccf77b0fe4c1bfa778f3.jpg

Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka

• Lubię to! 2
Opublikowano
13 godzin temu, svoboda napisał:

Pierwszy raz w Niemczech rowerowałem. Jestem cały czas jeszcze pod wrażeniem...

Jak byłem pierwszy raz to miałem identyczne wrażenia. Dopiero później przyszło znudzenie tymi niemieckimi rowerowymi autostradami. Nudne to jak flaki. Puste pole, aż by się chętnie pojechało jakimś szutrem, a w tym szczerym polu perfekcyjna ścieżka rowerowa. xD I tak prawie wszędzie.... Miasto: wymuskane ścieżki rowerowe, las: asfaltowa ścieżka rewerowa, pole: kostkowa (bezfazowa, idealnie równa) ścieżka rowerowa...... U nas jeszcze dużo jest do zrobienia, ale w "D" - chyba poszli w drugą skrajność!

• Pomógł 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...