Wojtek O. Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 51 minut temu, zibi_j1 napisał: Miałem dziś dzień 10/10 ja bym powiedział ze 100 na 100 jak w dwie strony jazda, albo i dzień na 200 jak tylko z punktu A do B. Zazdroszczę kondycji i przygotowania. Osobiście poluje by w tym roku zaatakować 100km
Accent_Szaj Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 2 minuty temu, Wojtek O. napisał: zaatakować 100km No to wbijaj do Kraka
KrzysiekMTB Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 Godzinę temu, Accent_Szaj napisał: Kurczę,ale masz tam pięknie . Jest filmik? Nagrałem zjazd na go pro, ale po 5 minutach kamerka się przesunęła i nagrywała ziemię 😂. Tutaj, krótki klip z samego początku: 4
Accent_Szaj Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 2 minuty temu, KrzysiekMTB napisał: przesunęła i nagrywała ziemię Spanikowała
Gość Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 (edytowane) 12 minut temu, KrzysiekMTB napisał: Nagrałem zjazd na go pro, ale po 5 minutach kamerka się przesunęła i nagrywała ziemię . Tutaj, krótki klip z samego początku: *** jakie widoki i ***. Trasa Edytowane 5 Lipca 2020 przez Gość Obcojęzycznych niecenzuralnych słów nasz automat też nie lubi.
Gość Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 @KrzysiekMTB idąc tam miałbym pełne portki 😉 Szacun!
Wojtek O. Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 Godzinę temu, Accent_Szaj napisał: No to wbijaj do Kraka jutro o 4.30 będe 1
KrzysiekMTB Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 32 minuty temu, PrzeLuka napisał: idąc tam miałbym pełne portki Idąc też bym się bał 😀. Ale tak naprawdę takie filmiki z grani wyglądają na go pro zwykle spektakularnie, ale technicznie to by każdy przejechał, nie wolno się tylko rozglądać na boki 🙂
Gość Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 W górach to jak w wodzie ryba się czuje ale lęk przed niekontrolowanym lotem w dół powstrzymuje mnie przed wchodzeniem wszędzie 🙂
Gość Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 6 godzin temu, Wojtek O. napisał: Mialem okazje dokumentowac taki nocny zjazd z Zaru 😊 Chetnie kiedys sam pojade A ja dzis zdobylem Mosorny Gron. I 2 razy zaliczylem Sokolice, oraz na koniec rydzowego. Ale tam mozna zapier... Sokolicę jechałem bardzo mi się podobała Diablak też rewelacyjny.
Wojtek O. Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 Diablaka tez mialem zamiar. Jednak cos na nastepny raz poza FL sobie zostawiam
evcia_lina Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 19 godzin temu, KrzysiekMTB napisał: Idąc też bym się bał 😀. Ale tak naprawdę takie filmiki z grani wyglądają na go pro zwykle spektakularnie, ale technicznie to by każdy przejechał, nie wolno się tylko rozglądać na boki 🙂 Kurka ale.mega brawo Ty ! Latająca ja🧐 1
Wojtek O. Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 Tym ktorzy nie wdepneli jeszcze w temat o moim rowerze prezentuje Primala w wersji podjazdowo-wyprawowej. Na kierze zawieszona nerka Kellys Dakota& kask, dla dociazenia😁 1 godzinę temu, evcia_lina napisał: Kurka ale.mega brawo Ty ! Latająca ja🧐 Evcia_lina sie wygina 😉 4
KRL064 Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 Dziś walka z wiatrem ale mimo wszystko okolice Chmielna, Brodnicy Górnej i Dolnej są piękne. 4
Accent_Szaj Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 Tak patrząc na wyczyny @KrzysiekMTB,to nie pozostaje mi nic tylko zjechać z tego klifu 1
KrzysiekMTB Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 23 minuty temu, Accent_Szaj napisał: Tak patrząc na wyczyny @KrzysiekMTB,to nie pozostaje mi nic tylko zjechać z tego klifu No ja tam widzę linię... 🙂
Accent_Szaj Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 40 minut temu, KrzysiekMTB napisał: widzę linię... 🙂 Tak,tak,wiem. Trzymać się linii i nie patrzeć w dół,jak twoja kamerka 1
Gość Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 Sądzę że nie jest tak źle jak to wygląda na kamerze
Rekomendowane odpowiedzi