elmapeto Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 W związku z oczekiwaniem na paczkę zmieniłem na ten weekend moje dwa kółka 😄😄😄 1
lukaszzsch Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Reklama pasuje do wczesnoporannej wycieczki 5
Accent_Szaj Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 No takich kwiatków chyba jeszcze nie było 3
Accent_Szaj Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 5 minut temu, Zbyszek.K napisał: Dzisiaj jagodowo No to się zacznie. " truskawkowo,czereśniowo...." 3 godziny temu, elmapeto napisał: zmieniłem na ten weekend moje dwa kółka Sprawdzałeś czy podejdą do roweru?
elmapeto Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 10 minut temu, Accent_Szaj napisał: czy podejdą do roweru Obawiam się , że widelec mam za wąski 🤭
Accent_Szaj Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 35 minut temu, elmapeto napisał: że widelec mam za wąski 🤭 Opona miękka,wlazło by . Ale by był fatbike
elmapeto Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 51 minut temu, Accent_Szaj napisał: Opona miękka,wlazło by . Ale by był fatbike Fatrider-Fatbike
Gość Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Haha, aż z tego zdjęcia słychać. "Lepiej byś ojciec podał 15 oczkową,niż te foty strzelał " Akurat 15 ma w ręku
Gość Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 Wjazd o północy na Kozią Górę i zjazd Twisterem, polecam fajna przygoda
evcia_lina Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 W dniu 1.07.2020 o 18:32, Accent_Szaj napisał: Chwila relaksu nad wodą Dziś w Kraku było 35⁰C,więc zdjąłem buty i w ciuchach wskoczyłem do wody Do domku dojechałem już suchy I extra taka tem. A mieć wodę obok i nie skorzystać to grzech 😂 Polne dróżki LUBIĘto 🤣🥰 8
CoolBreeze Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 "... coś być musi, coś być musi, do ch...y, za zakrętem." 😋 7
KrzysiekMTB Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 Tak pomyślałem, że tak dużo jeżdżę na rowerze, więc rower zasłużył na to żeby go też trochę ponosić... Raptem 24 km męczyłem przez ponad 4 godziny, zjazd też był miejscami makabrycznie trudny, kilka tzw. "No option to fail" miejsc, gdzie trzeba wiedzieć, że się uda bo jak nie to lepiej zejść i prowadzić. Wszystkiego nie pojechałem, ale jakoś udało się zjechać 😅 Pozdrawiam Krzysiek 8
Wojtek O. Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 9 godzin temu, Kruup napisał: Wjazd o północy na Kozią Górę i zjazd Twisterem, polecam fajna przygoda Mialem okazje dokumentowac taki nocny zjazd z Zaru 😊 Chetnie kiedys sam pojade A ja dzis zdobylem Mosorny Gron. I 2 razy zaliczylem Sokolice, oraz na koniec rydzowego. Ale tam mozna zapier... 4
Accent_Szaj Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 Wypad na rowerki z synem i mała przerwa na lody 5
KRL064 Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 Jakiś czas temu bardzo dziwili mnie wszyscy ludzie z tymi "patykami" do robienia fotek. I co mam teraz powiedzieć. Zwracam honor i przepraszam za słowa które często pod nosem wypowiadałem. Kijek przydaje się czasem.😜 2
Palhessi Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 Ja dziś tylko tzw. mały Kampinos. Ale polecam bardzo kawiarnię Klimatyczną w Lesznie jako przystanek gdyby ktoś rowerował w okolicy, bardzo lubią tam rowerzystów, super kawa, lody, a dziś specjalnie dla mnie zrobili mi pyszną bezę (bo już nie było) 😄 3
Accent_Szaj Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 3 godziny temu, KrzysiekMTB napisał: udało się zjechać 😅 Kurczę,ale masz tam pięknie . Jest filmik? 27 minut temu, KRL064 napisał: Kijek przydaje się czasem Nieeeeee . Na tych fotkach nie widać tej twojej pięknoty,a takie są czasem rewelacyjne,że nic tylko na pocztówki. 1 minutę temu, Palhessi napisał: zrobili mi pyszną bezę Mniam,mam ślinotok
Rekomendowane odpowiedzi