Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Argi napisał:

No i co teraz zrobisz z tym niebieskim kaskiem?xD

Dobre pytanie. 😀 Może sprzedam w komplecie ze starym rowerem? 😜 

A dla siebie kupię taki Kask Protone czarny z czarnym, jak ma @Antyszprycha na przykład. 😍

Opublikowano
1 minutę temu, Łabędź napisał:

Dobre pytanie. 😀 Może sprzedam w komplecie ze starym rowerem? 😜 

A dla siebie kupię taki Kask Protone czarny z czarnym, jak ma @Antyszprycha na przykład. 😍

Ojjj polecam gorąco ten Kask ! Będzie Pan zadowolony :) 

Opublikowano

Taka głębia ostrości, że wygląda to na zdjęcie na tle fototapety :) .

Opublikowano

A u mnie takie prozaiczne zdjęcie, ale lubię ten, niestety rzadki 😂, widok 🥰

3F318FE6-F07E-4AC2-B1AC-38C657FC0DC7.jpeg
Opublikowano

Jak ja Wam zazdroszczę, bezśniegowce 🤤

IMG_20191219_164147.jpg
Opublikowano
15 godzin temu, jjaro7772 napisał:

bezśniegowce

A ja również wręcz tęsknię za śniegiem! ;(

Opublikowano

Chyba se jaja robicie. :P A weźcie się przejedźcie na weekend gdzieś, gdzie śniegu leży po uszy, to wcale nie musi być daleko. :) A nie mi tu ściągać białą breję myślami... :D 

Opublikowano

Bianka nie lubi śniegu? W sumie włoska panna i krew gorąca 😀

Opublikowano (edytowane)

Ja zawsze mówię że gdybym wiedział gdzie śnieg ma szyje to bym go udusił.

Dziś zaplanowałem jazdę bez trenażera więc niech śnieg omija mnie z daleka😃

Edytowane przez KRL064
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Rok temu śnieg spadł w połowie listopada i leżał nieprzerwanie do połowy marca, bo ciągle było choćby minimalnie na minusie (ale bez srogich mrozów). A w tym roku był tylko jeden dzień z temperaturą ujemną  w dzień (-1 :D ) i spadł po południu śnieg (30.11 albo 1.12), następnego dnia było +8 i wszystko spłynęło do kanalizacji, do dzisiaj jest ciągle na plusie, tylko w nocy niewielkie przymrozki. W dzieciństwie przyzwyczaiłem się do śniegu po kolana, a teraz grudzień bez śniegu to już prawie norma. Sam nie wiem, co wolę. Chyba się starzeję, bo zimno mi zaczęło przeszkadzać :D. Ciekawe czy powtórzy się sytuacja sprzed kilku lat, gdy w Wigilię było +13 i do sklepu chodziłem bez kurtki.

I taki obrazek z moich okolic wczoraj mi wskoczył na FB:
79950325_3166847809997463_7401108767116361728_o.thumb.jpg.9bc89dbe536c05a7097aaa9fbf86ad1d.jpg

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Azzader napisał:

A ja również wręcz tęsknię za śniegiem! ;(

Już miesiąc zimy, w perspektywie kolejne cztery. Ciekawe po ilu tygodniach Miałbyś po dziurki w nosie śnieg i zimę? ☃️W załączeniu zdjęcie z 1 maja 2019. 

IMG_20190501_194739.jpg Edytowane przez jjaro7772
Opublikowano
43 minuty temu, jjaro7772 napisał:

Ciekawe po ilu tygodniach Miałbyś po dziurki w nosie śnieg i zimę?

Powiem Ci że u nas praktycznie go nigdy nie ma i jeszcze się nie zdarzyło żebym miał go dosyć. Ale pewnie ten stan by w końcu nastąpił. Wszystko co mamy w nadmiarze się szybciej nudzi :)

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Śnieg tak, ale tylko pod warunkiem że jest zimno i jest go dużo
0b1074bd069116eb879b3b299ea46d21.jpg

Tapatalk'd

Edytowane przez nctrns
Opublikowano

Rewelacyjnie się dzisiaj jechało. 100km po Kaszubach pyknięte. Temperatura ponad 10st momentami. Bajka. Chyba to już ostateczne pożegnanie jesieni.

20191220_124911.jpg
  • Lubię to! 3
Opublikowano

Nie wiem co z tą pogodą... Letnie ciuchy trzeba wyjąć z szafy? 

20191221_135523.jpg
Opublikowano

Lepiej nie, od jutra mokro i ochłodzenie, przynajmniej w Małopolsce i na Podkarpaciu.

Opublikowano
20 minut temu, JaW napisał:

Letnie ciuchy trzeba wyjąć z szafy? 

Ja wczoraj odpuściłem kolarskie kurtki zimowe i pojechałem w potówce, koszulce kolarskiej i kamizelce. Do tego oczywiście rękawki i nogawki. Było idealnie. 😎

Opublikowano

Piękna pogoda sprzyja przejażdżką

20191211_151137.jpg
Opublikowano

Wyjechałem dziś przed 9-tą i było w miarę ok pod względem termiki. Po trzech godzinach walki z bocznym wiatrem i kilku wiekszych podjazach zacząłem się gotować pod kurtką. A jadąc widywałem ludzi, jak kręcą się przy domach, majac na sobie koszuki z krótkim rękawem :)

Ostatnie podjazdy to już całkiem rozięta kurtka, czapeczka spod kasku do kieszeni, ochraniacze z butów do kieszeni, rękawki do kieszeni - a i tak było za ciepło. 

Nie żebym narzekał, ale jestem po prostu zaskoczony przez piękną aurę :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...