Seban Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Wiem, że te odblaski na ramionach wyglądają śmiesznie za dnia, ale dzisiaj je kupiłem po drodze zahaczając o sklep, żeby na nocną jazdę mieć jako kierunkowskazy. Wrzucam fotosa z jazdy za dnia, bo w nocy nie byłoby nic widać. 7
nurkov Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Stacja Radegast https://muzeumtradycji.pl/oddzial-stacja-radegast 1
specialized34 Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Mały wypad MTB Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
news_ Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Z cyklu, rowery i pole kwiatków
Chrismel Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 15 minut temu, elmapeto napisał: 3:20 O ! To mi się podoba a nie jakieś marnowanie czasu na spanie w nocy
nctrns Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Fajnie jest się wybrać na rower z kimś kto strzeli ci fajną fotkę Tapatalk'd 3
waldi_8027 Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Dzisiaj super pogoda więc po pracy wpadło 30km.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
CoolBreeze Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Dąb "Mikoła" - a w zasadzie to jego... No w 1973, kiedy to nadawano mu imię, zapewne lepiej wyglądał. 1
Piwko Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Takiego dzika miałem na testy od whyta polska 😁👊 3
nurkov Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 A ja taką miałem dziś niespodziankę na drodze, troszeczkę się pobrudziłem 1
elmapeto Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Ja znowu nocna fotka. W tym tygodniu zaczynam pracę przed 4. Dziś pierwszy😃
slavoog Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 W końcu udało się przetestować Enduro Trails Bielsko-Biała 2
Accent_Szaj Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 42 minuty temu, slavoog napisał: W końcu udało się przetestować Enduro Trails Bielsko-Biała Na jakiej zasadzie można korzystać z tych tras? Napisz coś więcej.Jakie wrażenia
Gość Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 6 minut temu, Accent_Szaj napisał: Na jakiej zasadzie można korzystać z tych tras? Napisz coś więcej.Jakie wrażenia Trzeba mieć rower, a wjazd jest wolny. Twister to w zasadzie prosta, ale kręta trasa - idealna do ćwiczeń wchodzenia i wychodzenia z profilowanych zakrętów.
slavoog Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 16 minut temu, Accent_Szaj napisał: Na jakiej zasadzie można korzystać z tych tras? Napisz coś więcej.Jakie wrażenia Tak jak napisała @Sziva wstęp na trasy jest wolny, jeśli dobrze pamiętam chyba dostępne do godzin wieczornych kiedy po prostu się ściemni. Warunek to rower górski i obowiązkowy kask, po wjeździe na trasy automatycznie podpisujesz się pod regulaminem Jest kilka tras w zależności od stopnia trudności, zielone łatwe nawet dla dzieci do tras czarnych dla ekspertów. Jest jedna trasa podjazdowa - dość lekko się wjeżdża bo w zasadzie to jeden wielki trawers z wielką ilością zakrętów Można też skorzystać z wyjazdu kolejką na Szyndzielnię. https://en.mapy.cz/s/hajadavona Pierwszy raz korzystam z tego typu tras więc banan na twarzy jest spory mimo świadomości, że jechałem dość wolno i zachowawczo, bardziej by wyczuć jak się zachowuje rower - głównie na zakrętach i hopkach. Początkowo lepiej się bawiłem na tych zielonych łatwych trasach, czując większą płynność podczas jazdy no i mniej bolą łapy od hamowania Więcej i bez strachu można eksperymentować podczas jazdy. Trzeba po prosu jeździć i trenować by zrozumieć jak pokonywać trasę by się do niej lepiej wpasować. Świetna sprawa - zwłaszcza jak czujesz, że z każdym razem pozwalasz sobie więcej. Chyba na wiosnę pozwolę sobie jakieś szkolenie, bo Enduro Bielsko też takie organizują. Na tym całym terenie jest też sporo tras i ścieżek leśnych ogólnie pieszo-rowerowych, z których tez można korzystać także jest to świetne miejsce na spędzanie czasu na rowerze, bardziej sportowo lub bardziej rekreacyjnie, samemu lub rodzinnie. Kto co woli. Polecam. http://endurotrails.pl/trasy
kaido2 Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 Nie tyle zdjęcie co screen. Przyznam się, że nie śledzę i nawet jestem zaskoczony. 4
waldi_8027 Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 Dzisiaj piękne słońce z rana. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi