elmapeto Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 8 godzin temu, Łabędź napisał: Jest plan na zimę, jak już będzie po ostatnich zawodach w sezonie. Dywersyfikacja wysiłku, czyli skoro mniej roweru, to więcej pływania, biegania, rozciągania, kalisteniki, ćwiczeń siłowych, core. Czyli uruchomić to, co na rowerze nie pracowało za bardzo. Potrzeba poprawy gibkości, bo strasznie zastało mi się to ciało: To ja chyba muszę Tobie moje zdjecie na poprawę humoru wysłać . Pomyśl kolego, że jeden ja to jak dwa Łabędzie 😃. Forma to rzecz względna.
Bujak Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Jest plan na zimę, jak już będzie po ostatnich zawodach w sezonie. Dywersyfikacja wysiłku, czyli skoro mniej roweru, to więcej pływania, biegania, rozciągania, kalisteniki, ćwiczeń siłowych, core. Czyli uruchomić to, co na rowerze nie pracowało za bardzo. Potrzeba poprawy gibkości, bo strasznie zastało mi się to ciało: No rzeczywiście słabooo, słabooo.Ja muszę tak zgiąć kolana, żeby dotknąć do zoo palcami.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
kaido2 Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Dzisiejsza 100-wa w deszczu i krótkich spodenkach. Zejście.... na siku pomimo, że rama i buty mokre. 3
Nemrod Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 U mnie dzisiaj popołudniu wreszcie nie padało. Ba 1,5 h było pełne słońce. 80 km wpadło. 2
nctrns Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Wychodzę 6.30, patrzę - mokro i ciapie. Skoro wstałem to jadę. Przed pracą wpadło 38km.Tapatalk'd 2
nctrns Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Miałem dopisać że prawie ninja (kask, ale w sumie czarny też mam ) Tapatalk'd
kaido2 Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 A jednak nindża. Światełka ma? Nie ma.
nctrns Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Są są, jutro wrzucę zdjęcie z światełkami.
Eddek Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Szkodnikowa Merida Waleczna uzbrojona w drobiazgi z crossa, gotowa do jazdy Teraz tylko świeczka za brak deszczu 1
JaW Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Zaczynają się jazdy po ciemku Lubię to. Hm... w zasadzie to ja w ogóle lubię jeździć w każdych warunkach 1
CoolBreeze Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 @kaido2Tapatalk'd Czym świecisz sobie na podsiodłówce?Szukam jakiegoś niewielkiego i fajnego światła na "dobrym klipsie", więc pytam.Nie chcę mi się poraz kolejny kulać wstecz w poszukiwaniu lampki Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
nctrns Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 (edytowane) Mactronic Red Line, mocowana na oring. Edytowane 5 Października 2019 przez nctrns
CoolBreeze Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 55 minut temu, nctrns napisał: Mactronic Red Line, mocowana na oring. Do podsiodłówki oringiem? Nie ma luzów żadnych, czy jakiś patent masz?
nctrns Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 Postaram się zrobić zdjęcie jak wrócę do domu. Tapatalk'd
SzpiceR Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 Miało być all black a tu jakieś pomarańcze! W sumie to kolor jest najmniejszą różnicą pomiędzy wymaganiami a efektem poszukiwań 1
Carmion Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 W dniu 27.09.2019 o 10:19, wasiliew napisał: Prawie jak w dzien lampka Convoy s2+ ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W dniu 27.09.2019 o 10:19, wasiliew napisał: Witam, lampa z AliExpress rockbross 400lm. Zamówiłem zestaw tylnia i przednia za 80zl z kawałkiem i zdaje egzamin 😊
Stryjek Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 Tak skończyłem Bodnar MTB Cup, na szczęście syn nas godnie reprezentował i stanął na pudle w swojej kategorii:)
Łukasz_P Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 Grubo... może czas na dietę? 😜 2
Stryjek Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 Grubo... może czas na dietę? Gleba była w kałuży z błotem:)A dieta by się przydała tylko coś nie daje rady
Łukasz_P Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 (edytowane) 2 minuty temu, Stryjek napisał: Gleba była w kałuży z błotem:) A dieta by się przydała tylko coś nie daje rady Hehe od nowego roku 😀. A pogoda dzisiaj dramat, więc wyobrażam sobie co było na trasie. Gratki dla syna! Edytowane 5 Października 2019 przez Łukasz_P
KRL064 Opublikowano 5 Października 2019 Opublikowano 5 Października 2019 Dziś w pięknych okolicznościach przyrody jednak z grymasem na twarzy nogi mówiły mi nieeeeee. 1
Rekomendowane odpowiedzi