Skocz do zawartości

Codziennie JEDNO zdjęcie 2017-2020

Zalas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A mnie jest szkoda lata... 

IMG_20190908_193512.jpg Edytowane przez jjaro7772
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Po upgrade czas na testy :) .Przy okazji piękne widoczki 

1a.JPG.1aad2650eec9b901a3dccfe35c4b5128.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Marchew napisał:

@Łukasz_P jak wysoki jest stożek w Twoich obręczach? Ładnie się to wszystko komponuje 😍

50 mm, dokładnie są to koła No-Limited Race 50. 
Dziękuję :) . Carbonowy stożek całkiem nieźle dogaduje się z czarnym matem :)

Edytowane przez Łukasz_P
Opublikowano

A my się z żoną wdrapaliśmy na latarnię w Stilo :D

20190903_141058_HDR.thumb.jpg.516a4530eab774829d331d3e001099dc.jpg

• Lubię to! 3
Opublikowano (edytowane)

Takie klimaty na Srebrnej Górze

IMG_20190907_104856.jpg Edytowane przez komandosek
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Coraz większy wiatr sprawia, że częściej wybieram się na rower górski zamiast szosę ze względu na niską wagę własną i problemy z utrzymaniem równowagi w takich warunkach. Przy okazji trochę motywacji, bo często porównuję sobie zdjęcia z tego jak wyglądałem najgorszej wersji siebie a widzę, że na forum przewijają się tematy z dietą i odchudzaniem, więc może kogoś zainspiruję do walki o swoje "lepsze ja" :) Łzy cisną się na oczy, że w zimę nie pojeżdżę na szosie, ale jest jeszcze wariant jazdy na rowerze stacjonarnym na siłowni. Wprawdzie to nie to samo, ale też robotę robi. Byle do następnego sezonu ;)

Bez tytułu.jpg
  • Lubię to! 4
Opublikowano
54 minuty temu, Seban napisał:

Coraz większy wiatr sprawia, że częściej wybieram się na rower górski zamiast szosę ze względu na niską wagę własną i problemy z utrzymaniem równowagi w takich warunkach. Przy okazji trochę motywacji, bo często porównuję sobie zdjęcia z tego jak wyglądałem najgorszej wersji siebie a widzę, że na forum przewijają się tematy z dietą i odchudzaniem, więc może kogoś zainspiruję do walki o swoje "lepsze ja" :) Łzy cisną się na oczy, że w zimę nie pojeżdżę na szosie, ale jest jeszcze wariant jazdy na rowerze stacjonarnym na siłowni. Wprawdzie to nie to samo, ale też robotę robi. Byle do następnego sezonu ;)

Bez tytułu.jpg

Hej super że udało ci się pozbyć balastu:) To ile teraz ważysz i przy jakim wzroście a ile wcześniej miałeś?

Opublikowano
57 minut temu, kris1978 napisał:

Hej super że udało ci się pozbyć balastu:) To ile teraz ważysz i przy jakim wzroście a ile wcześniej miałeś?

Obecnie ważę 60 kg. Wcześniej ważyłem 101,4 kg. Wszystko przy wzroście 163 cm.

Opublikowano
21 godzin temu, Seban napisał:

Łzy cisną się na oczy, że w zimę nie pojeżdżę na szosie

Jaka zima???

W tym kraju już nie zimy ;).Drogi i ścieżki są odśnieżane,tylko cieplutko się ubrać i śmigasz 

• Lubię to! 3
Opublikowano
39 minut temu, Accent_Szaj napisał:

Jaka zima???

W tym kraju już nie zimy ;).Drogi i ścieżki są odśnieżane,tylko cieplutko się ubrać i śmigasz 

Drogi drogami. Większym problemem jest smog.

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Bartosh napisał:

Drogi drogami. Większym problemem jest smog.

Smog smokiem ;) ale największym problemem jesteśmy sami. Jak będziesz chciał pojeździć to nic Cię nie powstrzyma. Do boju Panowie,bo zima i Smog daleko!

Edytowane przez Accent_Szaj
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Badania naukowe dowodzą, że jeżdżenie w umiarkowanym smogu jest i tak zdrowsze, niż siedzenie przed telewizorem. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

U mnie bez smogu za to spory wiatr dziś w okolicach Gdańska.

20190912_104353 (1).jpg
Opublikowano
3 godziny temu, Accent_Szaj napisał:

Jaka zima???

I dokładnie tak zrobię :) 

Godzinę temu, Accent_Szaj napisał:

Smog smokiem ;) ale największym problemem jesteśmy sami. Jak będziesz chciał pojeździć to noc Cię nie powstrzyma. Do boju Panowie,bo zima i Smog daleko!

No i to ja rozumiem, takie podejście i mentalność mi się podoba, to jest myślenie prawdziwego zwycięzcy.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...