jjaro7772 Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) A mnie jest szkoda lata... Edytowane 8 Września 2019 przez jjaro7772 1
Accent_Szaj Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 Po upgrade czas na testy .Przy okazji piękne widoczki 1
Gość Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 @Łukasz_P jak wysoki jest stożek w Twoich obręczach? Ładnie się to wszystko komponuje 😍
Łukasz_P Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) Godzinę temu, Marchew napisał: @Łukasz_P jak wysoki jest stożek w Twoich obręczach? Ładnie się to wszystko komponuje 😍 50 mm, dokładnie są to koła No-Limited Race 50. Dziękuję . Carbonowy stożek całkiem nieźle dogaduje się z czarnym matem Edytowane 8 Września 2019 przez Łukasz_P
Eddek Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 A my się z żoną wdrapaliśmy na latarnię w Stilo 3
komandosek Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) Takie klimaty na Srebrnej Górze Edytowane 11 Września 2019 przez komandosek 2
Seban Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 Coraz większy wiatr sprawia, że częściej wybieram się na rower górski zamiast szosę ze względu na niską wagę własną i problemy z utrzymaniem równowagi w takich warunkach. Przy okazji trochę motywacji, bo często porównuję sobie zdjęcia z tego jak wyglądałem najgorszej wersji siebie a widzę, że na forum przewijają się tematy z dietą i odchudzaniem, więc może kogoś zainspiruję do walki o swoje "lepsze ja" Łzy cisną się na oczy, że w zimę nie pojeżdżę na szosie, ale jest jeszcze wariant jazdy na rowerze stacjonarnym na siłowni. Wprawdzie to nie to samo, ale też robotę robi. Byle do następnego sezonu 4
kris1978 Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 54 minuty temu, Seban napisał: Coraz większy wiatr sprawia, że częściej wybieram się na rower górski zamiast szosę ze względu na niską wagę własną i problemy z utrzymaniem równowagi w takich warunkach. Przy okazji trochę motywacji, bo często porównuję sobie zdjęcia z tego jak wyglądałem najgorszej wersji siebie a widzę, że na forum przewijają się tematy z dietą i odchudzaniem, więc może kogoś zainspiruję do walki o swoje "lepsze ja" Łzy cisną się na oczy, że w zimę nie pojeżdżę na szosie, ale jest jeszcze wariant jazdy na rowerze stacjonarnym na siłowni. Wprawdzie to nie to samo, ale też robotę robi. Byle do następnego sezonu Hej super że udało ci się pozbyć balastu:) To ile teraz ważysz i przy jakim wzroście a ile wcześniej miałeś?
Seban Opublikowano 11 Września 2019 Opublikowano 11 Września 2019 57 minut temu, kris1978 napisał: Hej super że udało ci się pozbyć balastu:) To ile teraz ważysz i przy jakim wzroście a ile wcześniej miałeś? Obecnie ważę 60 kg. Wcześniej ważyłem 101,4 kg. Wszystko przy wzroście 163 cm.
Accent_Szaj Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 21 godzin temu, Seban napisał: Łzy cisną się na oczy, że w zimę nie pojeżdżę na szosie Jaka zima??? W tym kraju już nie zimy .Drogi i ścieżki są odśnieżane,tylko cieplutko się ubrać i śmigasz 3
Bartosh Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 39 minut temu, Accent_Szaj napisał: Jaka zima??? W tym kraju już nie zimy .Drogi i ścieżki są odśnieżane,tylko cieplutko się ubrać i śmigasz Drogi drogami. Większym problemem jest smog.
wgi Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 za wszystko inne zapłacisz mastercard https://respro.com.pl/
Accent_Szaj Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Bartosh napisał: Drogi drogami. Większym problemem jest smog. Smog smokiem ale największym problemem jesteśmy sami. Jak będziesz chciał pojeździć to nic Cię nie powstrzyma. Do boju Panowie,bo zima i Smog daleko! Edytowane 12 Września 2019 przez Accent_Szaj 1
JaW Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 Badania naukowe dowodzą, że jeżdżenie w umiarkowanym smogu jest i tak zdrowsze, niż siedzenie przed telewizorem. 1
KRL064 Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 U mnie bez smogu za to spory wiatr dziś w okolicach Gdańska.
Seban Opublikowano 12 Września 2019 Opublikowano 12 Września 2019 3 godziny temu, Accent_Szaj napisał: Jaka zima??? W tym kraju już nie zimy .Drogi i ścieżki są odśnieżane,tylko cieplutko się ubrać i śmigasz I dokładnie tak zrobię Godzinę temu, Accent_Szaj napisał: Smog smokiem ale największym problemem jesteśmy sami. Jak będziesz chciał pojeździć to noc Cię nie powstrzyma. Do boju Panowie,bo zima i Smog daleko! No i to ja rozumiem, takie podejście i mentalność mi się podoba, to jest myślenie prawdziwego zwycięzcy. 1
Rekomendowane odpowiedzi