JaW Opublikowano 1 Września 2019 Opublikowano 1 Września 2019 23 minuty temu, Łukasz_P napisał: Tąpadła zdobyte 🤪 Nie mam pojęcia co to jest, ale gratuluję (chyba) 1
Łukasz_P Opublikowano 1 Września 2019 Opublikowano 1 Września 2019 18 minut temu, JaW napisał: Nie mam pojęcia co to jest, ale gratuluję (chyba) To tak mocno z przymrużeniem oka 😅. Najwyższy szczyt w mojej okolicy, ale i tak malutki. I dzisiaj robiłem go od bardziej lajtowe strony, bo tak miałem po drodze:http://www.altimetr.pl/przelecz-tapadla3.html 1
jjaro7772 Opublikowano 1 Września 2019 Opublikowano 1 Września 2019 6 godzin temu, Łukasz_P napisał: To tak mocno z przymrużeniem oka 😅. Najwyższy szczyt w mojej okolicy, ale i tak malutki. I dzisiaj robiłem go od bardziej lajtowe strony, bo tak miałem po drodze:http://www.altimetr.pl/przelecz-tapadla3.html Będę się tam musiał przejechać jak mi się zamarzą górskie podjazdy😉. Ja mam 15 metrów od drzwi takie coś. Od 5 czerwca zrobione 65 razy...
Łukasz_P Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 5 godzin temu, jjaro7772 napisał: Będę się tam musiał przejechać jak mi się zamarzą górskie podjazdy😉. Ja mam 15 metrów od drzwi takie coś. Od 5 czerwca zrobione 65 razy... Idealnie byłoby dla mnie pod trenowanie siły na zimę. A tak mam 45 min jazdy, żeby mieć chociaż podjazd 3%. Jakieś sensowniejsze, to lekko z godzina jazdy, dlatego wtedy wrzucam rower w auto i lecę.
Gość Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 Ale Wam zazdroszcze tej jazdy po górach... No nic i na mnie przyjdzie pora 🙂
Gość Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 Kouty, Czechy fajna miejscówka Jak oceniasz tamte trasy?Jak stopien trudności?
Stryjek Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 Wyspa Rugia i jej ścieżki rowerowe, jednym słowem wypas! 1
Gość Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 Godzinę temu, piter614 napisał: Jak oceniasz tamte trasy? Jak stopien trudności? Zacznę od początku :) Byliśmy trzy dni, Pierwszy dzień Kares, Wyciag orczykowy 300 koron cały dzień, tam są krótkie trasy ale bardzo fajnie przygotowane, drewniane dropy, mostki, stoliki, wall Każda trasa fajna i do przejechania, każdego dropa można ominąć. Drugi dzień Kouty, wyciąg cały dzień 500 koron, i tu już są długie trasy, mi podobały sie wszystkie, prócz drugiego odcinka czarnej trasy, Czarna trasa to jeszcze nie mój skill, jest mega stroma. Czerwona ma dużo szybkich stolików w drugiej cześci, i to jest to co lubię najbardziej :) są też duże gapy które można ominąć bez problemu. Trzeci dzień, Koprivna wyciąg brałem na 4 godziny bo już siły nie miałem :) trasa Spice Freride chyba najfajniejsza, praktycznie bez korzeni, stoliki, drewniane dropy, fajnu wall drewniany i gapy. Gravity. Bardzo dużo korzeni i kamieni (nie na moje zmęczone ręce) ale super mostek z ostrą scianką i od razu wjeżdzasz na wall, potem jeszcze jeden wąski drewniany mostek. Fan trail lekka przyjemna.Trasy DH nie jechałem. Wszystkie te Bike Parki bardzo fajne i każdy mogę polecić
Gość Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) TheBeast Moja Wersja Nowe Hamulce i od razu lepiej się jedzie Edytowane 3 Września 2019 przez Gość
elmapeto Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 Godzinę temu, Patryś napisał: TheBeast Moja Wersja Nowe Hamulce i od razu lepiej się jedzie ...A ja też mam taki bidon😄
Gość Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) 4 godziny temu, jpablo napisał: Co to za bidon, 3 litrowy? Bidon Elite 950 ml, traktuje rower bardziej jako wycieczkowo niż treningowo dlatego nie potrzebuje bidonów poniżej 600 ml, dlatego wole 2x po 950ml. Kiedyś może będzie treningowo teraz poznaje tereny,ciesze się jazdą i przede wszystkim to lubię. Edytowane 3 Września 2019 przez Gość Dodanie nazwy bidonu
jpablo Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) @Patryś Grunt żeby było po twojemu W końcu nasze rowery są dla nas, a nie my dla nich. Edytowane 3 Września 2019 przez jpablo
Gość Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 Dużo ludzi ma ten model bidonu, bo jest względnie tani i ma podziałkę pojemności , ale strasznie chłonie zapachy i farba szybko schodzi. Drugi raz go nie kupię.
SzpiceR Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 Wrzesień, po pracy będą już tylko najtrajdy 2
nctrns Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 Zachód słońca nad Zalewem Nowohuckim 4
Stryjek Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Wakacyjny spanch bob Edytowane 6 Września 2019 przez Stryjek 3
JaW Opublikowano 7 Września 2019 Opublikowano 7 Września 2019 Słonne, niedaleko Dubiecka. Piękne tereny do jazdy, zwłaszcza jak się przejedzie nowym mostem na drugą stronę Sanu. Normalnie niczym wyasfaltowany koniec świata. 1
Rekomendowane odpowiedzi