revolta1 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zrobilem pętelkę w gorszym czasie jak zwykle troche sie zdenerwowałem..... Póżniej sie posprzata
maku1977 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Wypadzik w deszczowy dzień.... 1
Fimala Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 W dniu 26.04.2019 o 10:55, kogucik napisał: Co to za torebka podsiodełkowa? Wydaje się być spora, aby zmieścić serek wiejski, dwie bułki, banana i koszulkę Topeak Backloader 15l
pizzaq Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Pierwszy raz start w takim tempie, ze współpracą na zmiany (spontaniczną). W efekcie drugie miejsce w sektorze, awans o 2 w górę, w open spokojnie w pierwszej połowie, przeciętna ponad 25 km/h i niesamowita satysfakcja. Ani razu nie musiałem nawet buta wypiąć, wszystko podjechane, ustane, wymanewrowane. Na mecie zmęczenie, ale warto było tak cisnąć. 5
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @Antyszprycha z lewej, @zibi_j1 z prawej. Są nieprawdopodobni, wielki szacun.
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udało się! Objechaliśmy Tatry (nie widząc ich). Dziś to była walka z naturą i własnymi słabościami. Przenikliwe zimno. Temperatura na poziomie 2 stopni. Momentami zerowa widoczność. Wiatrówka w twarz i zacinający bez przerwy deszcz. Kilkudziesięciokilometorwe podjazdy. Moja odcinka która odebrała mi władzę w nogach a którą przezwyciężyłem i jechałem dalej! Do mety dotarliśmy we trzech. Nadludzkim wysiłkiem, ale daliśmy radę. Panowie jesteście wielcy! Wrócimy tam jeszcze Ps. Wkrótce obszerna relacja z wyprawy
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 9 godzin temu, zibi_j1 napisał: Udało się! Objechaliśmy Tatry (nie widząc ich). Dziś to była walka z naturą i własnymi słabościami. Przenikliwe zimno. Temperatura na poziomie 2 stopni. Momentami zerowa widoczność. Wiatrówka w twarz i zacinający bez przerwy deszcz. Kilkudziesięciokilometorwe podjazdy. Moja odcinka która odebrała mi władzę w nogach a którą przezwyciężyłem i jechałem dalej! Do mety dotarliśmy we trzech. Nadludzkim wysiłkiem, ale daliśmy radę. Panowie jesteście wielcy! Wrócimy tam jeszcze Ps. Wkrótce obszerna relacja z wyprawy Brawo Wy Panowie!
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Moja ulubiona mechanik stwierdziła, że napęd to jednak umordowałem bezlitośnie.
Franz Mauer Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 @pizzaq Ty lepiej pisz co i gdzie jechałeś? Pochwal się jakimś profilem trasy
pizzaq Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Teraz, Franz Mauer napisał: @pizzaq Ty lepiej pisz co i gdzie jechałeś? Pochwal się jakimś profilem trasy Poland Bike w Serocku, płasko jak to Mazowsze.... https://polandbike.pl/event-pro/iii-etap-serock/
Franz Mauer Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 No i pięknie Płasko i pewnie szybko?
pizzaq Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Bardzo szybko, 25,1 przeciętna, ale jakbym się nie złapał z jednym dzikiem wynik byłby dużo słabszy.
Franz Mauer Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Pewnie. Trzeba sprytnym być. Niestety jak nie jestem i zwykle to ja za dzika robię Wczoraj też cisnąłem. Jednak średnia słabsza od Twojej 18,2 kmh...
pizzaq Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Franz Mauer napisał: Pewnie. Trzeba sprytnym być. Niestety jak nie jestem i zwykle to ja za dzika robię Wczoraj też cisnąłem. Jednak średnia słabsza od Twojej 18,2 kmh... Nie marudź, na takim profilu byłbym wolniejszy, nie ma dwóch zdań. Wczoraj początkowo nie było chętnego do współpracy, ale jak trochę osłabłem koleś który się za mną trzymał zaczął lecieć na zmianach i tak dojechaliśmy do końca, na dwóch ostatnich podjazdach mi odszedł, ale na mecie byłem 9 sekund za nim 1
Franz Mauer Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Szczerze mówiąc, jestem mega zadowolony,bo od tego roku jeżdzę mega dystanse. Trochę ciężko, bo tras nie znam i nie wiem jak prawidłowo rozkładać siły, ani emam czasu na ich objazdy. Na powyższym profilu mogłem jeszcze dościsnąć, ale bałem się, że gdzieś mnie odetnie i znowu trasy nie zapamiętam Wczoraj chciałem usiąść na koło jednemu "turyście" z GIGA i prawie mi się udało, ale podczas zmiany przełożenia nagle...zniknął I teraz jak tak myślę to dochodzę do wniosku, że być może izotonik mi zaszkodził lub po prostu "on" był fatamorganą Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez Franz Mauer
KingaM Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 To ja się schowam przy mojej średniej 14km/h 😂 Ale i tak jestem zadowolona z wyniku 😜 Żeby nie było OT, po sobotnim maratonie, gdzie było więcej piachu niż we Władysławowie na plaży 😭 3
pizzaq Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 To jak ma być zdjęcie, jest, proszzzzz..... 2
Franz Mauer Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) 12 minut temu, KingaM napisał: To ja się schowam przy mojej średniej 14km/h Bardzo dobra średnia. Jak sama zauważyłaś, wszystko zależy od samej trasy. Zdecydowanie wolę podjazdy niż brodzenie w piasku... Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez Franz Mauer
TwardyBlaszak Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Właśnie przeglądałem fotki jakie zrobiłem na wczorajszych zawodach MTB w Zielonej Górze i zauważyłem, że "ustrzeliłem" @SzajBajka mimo, że specjalnie na niego nie polowałem 2
KingaM Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 nie dość, że hamuję środkowy palcem to jeszcze jeżdżę z zamkniętymi oczami 😂😜
Franz Mauer Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 28 minut temu, KingaM napisał: nie dość, że hamuję środkowy palcem to jeszcze jeżdżę z zamkniętymi oczami Przynaj się - boisz się zjazdów !
CoolBreeze Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Przynaj się - boisz się zjazdów ! Idziesz złym tropem.Na zajazdach już jej nic nie zaskoczy, więc po co sobie zawracać nimi głowę. Lepiej machnąć sobie regeneracyjną drzemkę Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1
pizzaq Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Przeciętna prędkość nie jest wyznacznikiem, dla mnie to tylko znak że dana trasa jest/była szybka. Jak jest płasko, szeroko, twardo, to jak ma być niska przeciętna? Zaskoczony jestem innym wskazaniem. Przeciętna kadencja wyszła mi tak, a nie czułem w nogach żebym zbyt twardo jechał. Wyrabiam się? 🤔
Rekomendowane odpowiedzi