Kruk Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Koniecznie, to powodzenia w montażu i miłego użytkowania ;D
szuszu Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Cześć 🙋 Amorek już mam ...nie no bajunia! W czwartek ze znajomym założymy bo wtedy ma czas... Nie wiem jaki skok ma ale z tego co widzę na wykresie na goleni to chyba ma....100 mm 😕
Kruk Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 100 mm czyli standard miałeś farta że z prostą rurą jest oby służył. 1
szuszu Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Amorek już założony.... Prezentuje się świetnie... Zobaczymy jak w terenie się sprawdzi 😎
Kruk Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 Tak teraz patrzę, nie masz siodła dziobem do góry za wysoko?
Accent_Szaj Opublikowano 3 Października 2019 Opublikowano 3 Października 2019 39 minut temu, Kruk napisał: nie masz siodła dziobem do góry za wysoko? Pewnie,że ma @szuszu czyść rower przed każdym serwisem.Błoto + serwis= kłopoty
szuszu Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) Wiem, na początku tak jeździłem bo mi było wygodnie ale dzięki moim bardzo dobrym znajomym, którzy mnie przekonali zmieniłem już położenie siodelka...prostata i te sprawy oraz rzeczywiście.... na stromych pojazdach tylek mi nie zjeżdża do tyłu, bardziej koordynuje i balansuje biodrami 😳👍👊 A mycie ? Ja tak bardzo nie przywiązuje wagi do mycia. Jedynie jak bardzo w błocie jest upaprany to tylko szatką przecieram bo rame mam w macie i łatwo schodzi błoto jak jest suche. Dlatego tak widać że brudny. To samo z osprzętem: raz dwa kubelkiem wody polać potem spryskać odtłuszczaczem osprzęt delikatnie , opłukać kubełkiem wody, wysuszyć , nasmarować łańcuch i gotowy do jazdy...nic trudnego 😊👊 Edytowane 4 Października 2019 przez szuszu
Kruk Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 2 godziny temu, szuszu napisał: prostata i te sprawy oraz rzeczywiście.... na stromych pojazdach tylek mi nie zjeżdża do tyłu, bardziej koordynuje i balansuje biodrami 😳👍👊 coś o tym wiem....mi lekarz jasno powiedział. dziura w siodle jak największa, albo jak najgłębsze wgłębienie aby nie odcinać krwi ani nic od prostaty, dlatego mam selle italia SLR Super Flow.
szuszu Opublikowano 4 Października 2019 Autor Opublikowano 4 Października 2019 Muszę sobie to siodełko zobaczyć....dzięki Kruku 👊
szuszu Opublikowano 6 Października 2019 Autor Opublikowano 6 Października 2019 Znalazłem to siodełko.....powiem Ci że ciekawie wygląda no i cena kolosalna 😲 tylko że ja mam sztyce tak skonstruowaną, że ustawienie siodelka ze śrubą baryłkową mam centralnie pod jajami. I jak teraz będę miał to siodełko to wbijać mi się będzie....trochę lipa. Sztycę mam z BOP
Rekomendowane odpowiedzi