Tejot Opublikowano 27 Maja 2017 Opublikowano 27 Maja 2017 23 minuty temu, Anton napisał: Tylko czy sie taki rower nie rozpadnie? Każdy rower można zarżnąć, jeśli nie zna się jego specyfiki, a co za tym idzie możliwości i ograniczeń. Oczywiście B'twin będzie miał te możliwości znacznie mniejsze niż FSI, tyle że początkujący nie będzie w stanie FSI wykorzystać nawet w 30%. Mając świadomość co mój rower może, a co nie, oraz znając własne możliwości można czerpać radochę ze startów w maratonach i kończyć je z w limitach może nie już na markeciakach ale spokojnie na rowerach z przedziału cenowego 1500-2000 zł. O wynikach i satysfakcji nie decyduje sprzęt, lecz Twoje nastawienie do startu, poziom umiejętności i wytrenowania.
Anton Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Opublikowano 27 Maja 2017 14 minut temu, Tejot napisał: Każdy rower można zarżnąć, jeśli nie zna się jego specyfiki, a co za tym idzie możliwości i ograniczeń. Oczywiście B'twin będzie miał te możliwości znacznie mniejsze niż FSI, tyle że początkujący nie będzie w stanie FSI wykorzystać nawet w 30%. Mając świadomość co mój rower może, a co nie, oraz znając własne możliwości można czerpać radochę ze startów w maratonach i kończyć je z w limitach może nie już na markeciakach ale spokojnie na rowerach z przedziału cenowego 1500-2000 zł. O wynikach i satysfakcji nie decyduje sprzęt, lecz Twoje nastawienie do startu, poziom umiejętności i wytrenowania. Dzieki.pzdr
misiojedzie Opublikowano 27 Maja 2017 Opublikowano 27 Maja 2017 A to jest druga sprawa, pewnie się rozleci po niedługim czasie takiego intensywnego używania
Anton Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Opublikowano 27 Maja 2017 20 minut temu, misiojedzie napisał: A to jest druga sprawa, pewnie się rozleci po niedługim czasie takiego intensywnego używania Na szczescie jest na gwarancji przez 2 lata.
Gość Opublikowano 27 Maja 2017 Opublikowano 27 Maja 2017 12 godzin temu, Anton napisał: Na szczescie jest na gwarancji przez 2 lata. Gwarancja dotyczy wad ukrytych towaru. A czy uszkodzeń wynikających z użytkowania (a właściwie ekstremalnego katowania jakie często się zdarza na maratonach) i ewentualnych zniszczeń - wątpię.
Anton Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Opublikowano 27 Maja 2017 1 godzinę temu, Łabędź napisał: Gwarancja dotyczy wad ukrytych towaru. A czy uszkodzeń wynikających z użytkowania (a właściwie ekstremalnego katowania jakie często się zdarza na maratonach) i ewentualnych zniszczeń - wątpię. Podaj mi prosze 3 rowery mtb na kolach 29 cali, ktore takie katowanie na maratonach mtb powinny wytrzymac. Najlepiej w cenie do ok 3000zl ,ale nie wiecej niz 4000zl?
Gość Opublikowano 27 Maja 2017 Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) 6 godzin temu, Anton napisał: Podaj mi prosze 3 rowery mtb na kolach 29 cali, ktore takie katowanie na maratonach mtb powinny wytrzymac. Najlepiej w cenie do ok 3000zl ,ale nie wiecej niz 4000zl? Służę uprzejmie: https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/rowery/rowery-górskie/rowery-xc/x-caliber/x-caliber-8/p/2043600-2017/?colorCode=black_orange http://www.kross.pl/pl/2017/mtb-xc/level-b6 https://www.romet.pl/Rower,MUSTANG_29_1,10,707,710,14527,2017.html Chciałem zauważyć, że w marcowym numerze miesięcznika BikeBoard znalazło się zestawienie 10 rowerów do maratonów MTB w tym właśnie przedziale cenowym (3 tys.) i zwycięzcą zestawienia okrzyknięto właśnie Mustanga 1. Był najlżejszy, najtańszy i wypadał najkorzystniej z całego zestawienia. Edytowane 28 Maja 2017 przez Gość
Anton Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 8 godzin temu, Łabędź napisał: Służę uprzejmie: https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/rowery/rowery-górskie/rowery-xc/x-caliber/x-caliber-8/p/2043600-2017/?colorCode=black_orange http://www.kross.pl/pl/2017/mtb-xc/level-b6 https://www.romet.pl/Rower,MUSTANG_29_1,10,707,710,14527,2017.html Chciałem zauważyć, że w marcowym numerze miesięcznika BikeBoard znalazło się zestawienie 10 rowerów do maratonów MTB w tym właśnie przedziale cenowym (3 tys.) i zwycięzcą zestawienia okrzyknięto właśnie Mustanga 1. Był najlżejszy, najtańszy i wypadał najkorzystniej z całego zestawienia. A ten mustang wart jest zainteresowania?to dobry rower? 8 godzin temu, Łabędź napisał: Służę uprzejmie: https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/rowery/rowery-górskie/rowery-xc/x-caliber/x-caliber-8/p/2043600-2017/?colorCode=black_orange http://www.kross.pl/pl/2017/mtb-xc/level-b6 https://www.romet.pl/Rower,MUSTANG_29_1,10,707,710,14527,2017.html Chciałem zauważyć, że w marcowym numerze miesięcznika BikeBoard znalazło się zestawienie 10 rowerów do maratonów MTB w tym właśnie przedziale cenowym (3 tys.) i zwycięzcą zestawienia okrzyknięto właśnie Mustanga 1. Był najlżejszy, najtańszy i wypadał najkorzystniej z całego zestawienia. Dzieki za te rowerki. 1 minutę temu, Anton napisał: A ten mustang wart jest zainteresowania?to dobry rower? Dzieki za te rowerki. Gdzie mozna sprawdzic jakie to sa te 10 rowerow mtb?
Tuptam Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Chłopie tak czytam i czytam te Twoje komentarze i jesteś coraz bardziej irytujący, masz jaja to podejmij w końcu samemu decyzję a nie zajmujesz ludziom niepotrzebnie czas zadając tysiąc tych samych pytań.
Anton Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 3 godziny temu, Tuptam napisał: Chłopie tak czytam i czytam te Twoje komentarze i jesteś coraz bardziej irytujący, masz jaja to podejmij w końcu samemu decyzję a nie zajmujesz ludziom niepotrzebnie czas zadając tysiąc tych samych pytań. Tuptam!jaki polecasz z jajami rower? Na jakiej wiosce takie daja?? Przed chwilą, Anton napisał: Tuptam!jaki polecasz z jajami rower? Na jakiej wiosce takie daja?? Swoj komentarz zostaw dla siebie!
Franz Mauer Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 @AntonNiestety muszę zgodzić się z @Tuptam.Może zacznij startować na czymkolwiek a potem inwestuj w coś porządniejszego. Prowadzisz wywiad jakbyś szykował się do ataku na elitę, a tymczasem możesz mieć problem z obrona swojego miejsca w sektorze. Rower to nie wszystko,bo liczy się doświadczenie i umiejętności... 17 godzin temu, Łabędź napisał: Gwarancja dotyczy wad ukrytych towaru Dokładnie ze wszystkich wad fizycznych towaru.I tylko fizycznych. Dnia 23.05.2017 o 13:05, Anton napisał: Czy maratony mtb to rowniez jazda przez/po blocie, kaluzach itp? Czyli jazda po terenach gdzie sie rower zwlaszcza mocno zbrudzi Wejdź na youtube.com i pooglądaj kilka filmików dotyczących maratonów MTB,bo mam wrażenie że chcesz kupić rower, ale nie wiesz do czego...
Anton Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 22 minuty temu, Franz Mauer napisał: @AntonNiestety muszę zgodzić się z @Tuptam.Może zacznij startować na czymkolwiek a potem inwestuj w coś porządniejszego. Prowadzisz wywiad jakbyś szykował się do ataku na elitę, a tymczasem możesz mieć problem z obrona swojego miejsca w sektorze. Rower to nie wszystko,bo liczy się doświadczenie i umiejętności... Dokładnie ze wszystkich wad fizycznych towaru.I tylko fizycznych. Wejdź na youtube.com i pooglądaj kilka filmików dotyczących maratonów MTB,bo mam wrażenie że chcesz kupić rower, ale nie wiesz do czego... Spokojnie.mam juz upatrzony rower glownie na podstawie Waszych informacji,za ktore bsrdzo dziekuje. 33 minuty temu, Franz Mauer napisał: @AntonNiestety muszę zgodzić się z @Tuptam.Może zacznij startować na czymkolwiek a potem inwestuj w coś porządniejszego. Prowadzisz wywiad jakbyś szykował się do ataku na elitę, a tymczasem możesz mieć problem z obrona swojego miejsca w sektorze. Rower to nie wszystko,bo liczy się doświadczenie i umiejętności... Dokładnie ze wszystkich wad fizycznych towaru.I tylko fizycznych. Wejdź na youtube.com i pooglądaj kilka filmików dotyczących maratonów MTB,bo mam wrażenie że chcesz kupić rower, ale nie wiesz do czego... No nie specjalnie mnie sie bedzie podobac wystartowac czystym rowerem a wrocic obloconym.
Gość Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 33 minuty temu, Anton napisał: No nie specjalnie mnie sie bedzie podobac wystartowac czystym rowerem a wrocic obloconym. Albo nas tu wszystkich wkręcasz, albo - no dobra, nie napiszę tego. Zapamiętaj - MTB to jazda rowerem w warunkach terenu górskiego. Często zalesionego, a więc wilgotnego. Na dodatek w naszym pięknym kraju deszcze nie są rzadkością, więc maratony często odbywają się w piachu, w błocie, na luźnej nawierzchni, na śliskich kamieniach. To jest jednak dość ekstremalny sport. Oczywiście: możesz próbować wstrzelić się w upały i śledzić suszę, a jak od dwóch tygodni grzeje i nie pada, wystartować w którymś maratonie, licząc, że nie spotkasz żadnej kałuży. Ale solą tej rozrywki są jednak przeszkody terenowe, także i w postaci błota. Jak to w lesie w górach, sorry. Jeśli nie podoba Ci się wystartować na czystym rowerze w wracać, nie daj Boże, na ubłoconym, to Ty może nie tyle zastanawiaj się nad rowerem, co może lepiej nad rodzajem wyścigów? Może kolarstwo szosowe? Większe masz szanse na uniknięcie błota, kałuż itp na szosie niż leśnym dukcie.
Anton Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 4 minuty temu, Łabędź napisał: Albo nas tu wszystkich wkręcasz, albo - no dobra, nie napiszę tego. Zapamiętaj - MTB to jazda rowerem w warunkach terenu górskiego. Często zalesionego, a więc wilgotnego. Na dodatek w naszym pięknym kraju deszcze nie są rzadkością, więc maratony często odbywają się w piachu, w błocie, na luźnej nawierzchni, na śliskich kamieniach. To jest jednak dość ekstremalny sport. Oczywiście: możesz próbować wstrzelić się w upały i śledzić suszę, a jak od dwóch tygodni grzeje i nie pada, wystartować w którymś maratonie, licząc, że nie spotkasz żadnej kałuży. Ale solą tej rozrywki są jednak przeszkody terenowe, także i w postaci błota. Jak to w lesie w górach, sorry. Jeśli nie podoba Ci się wystartować na czystym rowerze w wracać, nie daj Boże, na ubłoconym, to Ty może nie tyle zastanawiaj się nad rowerem, co może lepiej nad rodzajem wyścigów? Może kolarstwo szosowe? Większe masz szanse na uniknięcie błota, kałuż itp na szosie niż leśnym dukcie. Witam. Dziekuje za slowa wyjasnienia.nie wkrecam. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi