Karol Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 2 godziny temu, Yarpenn napisał: Dzięki Niestety to jest AŻ 90 kg, ostatnie 10 kg jest najtrudniejsze do zrzucenia, bo od 80 kg zaczynam być "chudy" Hmmm - polemizowałbym, w każdym razie u mnie było inaczej. Schudnięcie z ponad 100 do 90 było dość trudne, waga leciała regularnie ale dość leniwie w dół. Z 90 do 80 - w zasadzie się nie odchudzałem, rzadko wchodziłem na wagę, masa spadła bezboleśnie i względnie szybko (szybciej niż poprzednie 10 kg) - efekt jak sądzę wyeliminowania niedobrych nawyków żywieniowych i dużej ilości ruchu, przy jeszcze większej ilości frajdy z niego. Ja też mniej więcej od 80 kg zaczynam być "chudy" - teraz mam 77 i mniej więcej od 80 słyszę od znajomych, że bardzo schudłem, chociaż przy moich 179 cm chudzielcem zdecydowanie nie jestem. 1
Yarpenn Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 Dnia 4.07.2017 o 07:32, Robercik napisał: Tego tłuszczu to max 3kg wbiles w co tez wątpie. Pozdro Hejo Wróciłem z wojaży, jest dostęp do neta wiesz, możliwe, że masz rację i byłoby fajnie, gdyby tak było. Ja jednak oprócz wagi widzę też swoje wymiary, generalnie poszedłem wszerz, bebzon strasznie mi urósł, mięśnie przestały istnieć. Półtora miesiąca regularnego jedzenia badziewia i braku ruchu zrobiły swoje po powrocie do domu ruszam z tematem i faktycznie będzie wojna Muszę coś zrobić, choć niestety mam świadomość tego, że rok 2017 już mogę spisać na straty bo nie wyrobię się z formą jeszcze w sezonie, żeby walnąć jakąś poważniejszą wyprawę albo przynajmniej jakąś stówę... A może? Dnia 4.07.2017 o 09:23, Łabędź napisał: Tobie też życzę, żebyś znalazł w tym radość, a nie tylko komplet wyrzeczeń. W kuchni niestety ciężko mi znaleźć radość, ale jak mus to mus
Rekomendowane odpowiedzi