lary84 Opublikowano 19 Września 2018 Autor Opublikowano 19 Września 2018 Dzięki, już sprawdzone, dziś wymiana przerzutki. I będzie 2x9 A na koniec sezonu wleci reszta na tył i będzie prawie kopia Twojego napędu (tylko manetki inne) 2x10.
Gość Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 17 minut temu, lary84 napisał: Dzięki, już sprawdzone, dziś wymiana przerzutki. I będzie 2x9 A na koniec sezonu wleci reszta na tył i będzie prawie kopia Twojego napędu (tylko manetki inne) 2x10. Manetki 10 rzędowe nie działają z napędem 9 rzedowym... To tak na marginesie.
lary84 Opublikowano 19 Września 2018 Autor Opublikowano 19 Września 2018 1 godzinę temu, SpiderMAN napisał: Manetki 10 rzędowe nie działają z napędem 9 rzedowym... To tak na marginesie. Prawa manetka jest stara 9 rz nowa 10 rz czeka sobie spokojnie w szafie na resztę, A lewa to shimano m6000 2/3 rz.
Gość Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 A już kumam, ta reszta czeka na kasetę, łańcuch i zmieniarkę
lary84 Opublikowano 19 Września 2018 Autor Opublikowano 19 Września 2018 Dokładnie tak, teraz będzie 2x9 przez jakiś czas.
Gość Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 6 minut temu, lary84 napisał: Dokładnie tak, teraz będzie 2x9 przez jakiś czas. Wróżę rychły jego koniec, mnie wkurzał i poużywałem w/w napęd niecałe dwa miesiące :P
lary84 Opublikowano 19 Września 2018 Autor Opublikowano 19 Września 2018 12 minut temu, SpiderMAN napisał: Wróżę rychły jego koniec, mnie wkurzał i poużywałem w/w napęd niecałe dwa miesiące Jedyne co mnie trzyma to brak PLN, jak tylko wpadnie trochę luźnej gotówki to ogień. A i tak już muszę się ukrywać z wydatkami na rower przed żoną, jak się dowie że już wydałem drugie tyle co za sam rower to będzie lipa.
Gość Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 9 minut temu, lary84 napisał: Jedyne co mnie trzyma to brak PLN, jak tylko wpadnie trochę luźnej gotówki to ogień. A i tak już muszę się ukrywać z wydatkami na rower przed żoną, jak się dowie że już wydałem drugie tyle co za sam rower to będzie lipa. Powtarzam to od lat... Módlmy się, żeby nasze zony nie sprzedały naszych rowerów za takie kwoty jakie powiedzieliśmy im, że są warte :P
lary84 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 Jako że dziś złapałem drugiego kapcia w tym roku zacząłem zastanawiać się nad zalaniem opon mleczkiem, i tu pojawia się pytanie, czy moje obręcze mach1 630 disc da się uszczelnić ? I jeszcze chcę się zapytać czy jest jakiś sposób na zwiększenie sztywności przedniego koła nie wymieniając amortyzatora na sztywną oś? chodzi mi o jakiś lepszy zacisk, czy jest coś takiego, po prostu podczas skrętów słychać ocieranie tarczy o klocki.
lary84 Opublikowano 22 Października 2018 Autor Opublikowano 22 Października 2018 Kolejne elementy układanki właśnie dotarły 1
Gość Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 No proszę Fajnie zaraz będzie
cieq Opublikowano 22 Października 2018 Opublikowano 22 Października 2018 Na mojej półce czeka identyczny zestaw
lary84 Opublikowano 22 Października 2018 Autor Opublikowano 22 Października 2018 Brakuje jeszcze tylko przerzutki, ale już jest na tapecie i na dniach będzie zamawiana.
cieq Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Nie można otworzyć linku. Jeżeli specjalnie nie zależy Ci na wadze (i napisie) to bierze Deorkę ze sprzęgłem. IMO będzie działała tak samo jak wyższe grupy. Edytowane 23 Października 2018 przez cieq
lary84 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Opublikowano 23 Października 2018 31 minut temu, cieq napisał: Nie można otworzyć linku. Jeżeli specjalnie nie zależy Ci na wadze (i napisie) to bierze Deorkę ze sprzęgłem. IMO będzie działała tak samo jak wyższe grupy. Taki był plan ale deorka obsługuje tylko przód gdzie różnica zębów z przodu wynosi 10 a ja mam teraz 14 poza tym już sie nastawilem na xt więc proszę mi nie mieszać w głowie
cieq Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) Luz, może być i XT Edytowane 23 Października 2018 przez cieq
aga1996 Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Tak z ciekawości - jak autorze sprawuje Ci się ten Epixon? Przymierzam się do kupna jakiegoś amorka i może podzielisz się wrażeniami
lary84 Opublikowano 23 Października 2018 Autor Opublikowano 23 Października 2018 Godzinę temu, aga1996 napisał: Tak z ciekawości - jak autorze sprawuje Ci się ten Epixon? Przymierzam się do kupna jakiegoś amorka i może podzielisz się wrażeniami Wrażenia jak najbardziej ok, zjazdy jestem w stanie pokonać dużo szybciej niż na xcm tam gdzie odczuwałem lęk na epixonie nie ma czegoś takiego więc polecam. Teraz kupując zastanowił bym się nad wersją że sztywną osią ale to wiąże się z wymianą kół więc koszty rosną i to bardzo.
lary84 Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Opublikowano 16 Listopada 2018 I nadszedl czas, ostatni element juz jest, Następnym zakupem będzie prawdopodobnie garmin edge 520 ale na to będzie trzeba raczej poczekać (nie tani interes) A potem to będę musiał zmienić wątek bo bardzo podoba mi się rama accent peak 29
Rekomendowane odpowiedzi