Skocz do zawartości

Maszyna marzeń

nshprck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idą święta, może ktoś tam słucha / czyta o naszych najskrytszych marzeniach. Jestem ciekaw co chcielibyście dostać pod choinkę / kupić sobie gdybyście mieli nieograniczony budżet gdyby była taka możliwość. Jeden strzał, tylko i wyłącznie jeden rower. Jaki byłby to wybór. 

Ja zacznę: https://www.canyon.com/en-pl/road/endurace/2018/endurace-cf-slx-disc-9-0-ltd.html (oczywiście w czarnym kolorze :x)

Opublikowano

Trek Madone SL6 2019

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Opublikowano (edytowane)

Od lat jestem fanem polskich marek, więc każdy topowy rowerek z naszego podwórka do szalenia po górach by mnie ucieszył. Kross MOON od dawna na niego choruje.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Cannondale fsi na xtr piekna maszyna - to moje marzenie które sie niestety nie spełni. 

Edytowane przez Rowerowa Szajba
Opublikowano (edytowane)

Mam w życiu szczęście... mam ją w domu Scott Spark 900 RC. Teraz marzę o wolnym czasie abym mógł, więcej na nim jeździć 😊 

Edytowane przez Franz Mauer
  • Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Też się już wyposażyłem w MTB marzeń. Teraz zbieram na gravela. Aktualnie na czele listy jest francuski. Zanim zbiorę, firma albo upadnie, albo będzie miała dobrą markę...

1507034072.caminade_gravel_titane_650_03

Edytowane przez Andrzej Sawicki
  • Lubię to! 2
Opublikowano
Cannondale fsi na xtr piekna maszyna - to moje marzenie które sie niestety nie spełni. 

Miej wiarę

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Hmm..gdybym miał jeden dostać to byłby:

kuota 2.jpg
Opublikowano (edytowane)

Chyba w przyszłym roku sobie sprawię takie cuś:

ultimate.jpg

Edytowane przez jaro0011
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Mikołaj chyba będzie musiał w dobrą drukarke zainwestować, bo pieniadze na takie prezenty same się nie zrobią 🙂

Opublikowano
6 minut temu, PrzeLuka napisał:

Mikołaj chyba będzie musiał w dobrą drukarke zainwestować, bo pieniadze na takie prezenty same się nie zrobią 🙂

Jak to mawiają moje szczyle "mikołaj nie kupuje prezentów, przecież on je produkuje!" :)

Opublikowano

Hope HB.160

hope.thumb.jpg.9abbd9f947099c9319bb8802ee029828.jpg

Chociaż mój Kross Soil też bardzo mi się podoba :)