trollu Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) 6 godzin temu, jaro0011 napisał: Gdybym miał nieograniczony budżet to bym wziął taki rower: https://www.canyon.com/pl/road/ultimate/ultimate-cf-evo-10-0-ltd.html a niby treki drogie ale fakt, ten canyon wygląda super ja nie mam tego jednego wymarzonego roweru ( w gruncie rzeczy mam te rowery, które chciałem więc jakoś te marzenia się spełniają) ale powiedzmy, że ostatnio zainteresowały mnie rowery Pole za swoją indywidualność, szczególnie model Machine na tym foto wygląda ładnie, nawet bardzo. Pod każdym innym kątem - chyba każdy wie Ale jednak Pole się wyróżnia, idzie swoją drogą. Rower jest brzydki, rama jest piękna, wyfrezowana z alu. Podobno świetnie jeździ. Jeździłbym Edytowane 15 Grudnia 2018 przez trollu
Ares Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 (edytowane) Tak szczerze to nie rozumie jarania się taką wydmuszką jak ultra drogie modele szos czy cokolwiek innego no ale to nie moje marzenia są. Ja takowych nie mam bo moim największym marzeniem jest jak najdłuższa możliwość jazdy a na czym to kwestia mało istotna. Nie mniej jak już miał by to być ten jeden to niech by to był sprzęt marki Banschee z modelem Rune w tym pięknym dla mnie ciemnym kolorze i akceptowalnej specyfikacji z Lyrik"em na pokładzie http://bansheebikes.co.nz/product/2018-banshee-rune/#iLightbox[product-gallery]/2 Edytowane 15 Grudnia 2018 przez Ares
de Villars Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Ja a też w sumie chyba nie celowałbym w jakieś skrajnie drogie modele, które często wcale nie są najładniejsze. A przecież rower musi się podobać...
nshprck Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2018 Oczywiście że nie o to chodzi żeby się ścigać kto znajdzie droższy. Jednak z całą pewnością dla wielu z nas są takie rowery, które chcielibyśmy mieć ale parę monet nań nam brak Dlatego pytam o rower marzeń a nie najdroższy z najdroższych.
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Dodałbym ten, co @nctrns i @SzpiceR. Ale żeby się nie powtarzać po kolegach (poza tym trzy Venge w Krakowie to byłoby za dużo) w takim razie poproszę takiego potwora:
maniekBB Opublikowano 16 Grudnia 2018 Opublikowano 16 Grudnia 2018 W dniu 14.12.2018 o 22:45, Sziva napisał: Hope HB.160 Chociaż mój Kross Soil też bardzo mi się podoba Twoje cudo już się składa wiec pod choinką Powinnaś go szukać 😀 1
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2018 Opublikowano 16 Grudnia 2018 1 godzinę temu, maniekBB napisał: Twoje cudo już się składa wiec pod choinką Powinnaś go szukać Jeśli nie znajdę, składam reklamację
Wojtek Opublikowano 16 Grudnia 2018 Opublikowano 16 Grudnia 2018 A ja chciał bym takie cudo. Tylko zdecydowanie czarny.
macior Opublikowano 16 Grudnia 2018 Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Widzial ktos swietego mikolaja ? Edytowane 16 Grudnia 2018 przez macior 1
macior Opublikowano 16 Grudnia 2018 Opublikowano 16 Grudnia 2018 W dniu 14.12.2018 o 20:46, Nemrod napisał: Hmm..gdybym miał jeden dostać to byłby: Ostatnio wisial na FB za niecale 8K ..rozmiar 56.5
de Villars Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Takie coś mi ostatnio wpadło w oko: Nie najnowszy, ale w "mojej" kolorystyce. Bardzo efektowny, ale bez jakichś przegięć. Może jeden niuans byłby do zmiany - klamki Shimano bardziej mi odpowiadają wizualnie. Ale z Campagnolo, jakby mi go ktoś dał, to też bym nie wybrzydzał 1
sebrionek Opublikowano 26 Grudnia 2018 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Jak jakiś Mikołaj widzi to ma prawie rok czasu na realizacjęWysłane z mojego S30 przy użyciu Tapatalka
macko1 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 CANYON ULTIMATE CF SL DISC 8.0 DI2 AERO
Rekomendowane odpowiedzi