bruce_meeen Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Witam wszystkich! Dawno mnie tu nie było od ostatniego razu. Ale do rzeczy chodzi o mój rower (ciągle ten sam) czyli Trek X Caliber 7 z 2018 roku chciałem wprowadzić w nim pewnie modyfikacje. Napęd pozostaje bez zmian jest jak najbardziej w porządku i mi odpowiada i póki co nie zamierzam zmieniać. Chodzi bardziej o inne elementy np lepsze koła, widelec może coś lepszego no i najważniejsze kierownica zbyt szeroka niewygodna do tego dorzuciłbym jakieś lepsze hamulce. Jeśli chodzi o moje jazdy to w tym momencie bardziej spokojnie bez ciśnienie choć jak mnie najdzie ochota to i bym wyskoczył na jakiś maratonik MTB. I tu pytanie do was czy jest sens go ulepszać i ładować w niego kasę? Czy może sprzedać resztę dołożyć i powiedzmy za te 5000~~5500 coś kupić. I to nie na hurra ja mogę poczekać mi się z tym nie spieszy i tu kolejne pytanie do was moi drodzy forumowicze czy jesień i zima to najlepszy okres na tego typu zakupy? Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi