choper1988 Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Cześć, Czy ktoś z was miał okazje współpracować z Way2Champ?
czarusblitz Opublikowano 4 Października 2018 Opublikowano 4 Października 2018 Raczej myślę, że tutaj ciężko będzie kogoś takiego znaleźć. Co właściwie chciałbyś się dowiedzieć, zawsze przecież możesz zadać bezpośrednio pytanie do WayChamp2.
jason1612 Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 W dniu 4.10.2018 o 08:51, choper1988 napisał: Cześć, Czy ktoś z was miał okazje współpracować z Way2Champ? nawiązałeś z nimi współpracę ostatecznie ?
Red Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 Sam jestem ciekaw oni sporo wymagają. Rok temu można była zapisać się na darmową konsultację, która wyglądała tak że trener orientował się jakie posiadasz doświadczenie i czym dysponujesz. Potem sugerował że jak chcesz rozpocząć współpracę to potrzebujesz tego czy tamtego (trenażer, rower szosowy, miernik mocy) i można gadać o treningu. Do tego cena w okolicach 650zł/m-c
czarusblitz Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 Cena wysoka, ale dlatego, że oni pochodzą kompleksowo do prowadzenia zawodnika, testy, plan treningowy, dietetyk, ewentualnie fizjoterapeuta. Jeśli ktoś jest zainteresowany współpracą z Way2champ, to w tym roku na ich stronie można zakupić sobie gotowe plany na konkretny cykl. Na początek wystarczy, a cena znacznie niższa. Z drugiej strony jest wiele trenerów z dużo większym stażem i doświadczeniem, pomimo że nie mają certyfikatu UCI, a cena za ich usługi jest znacznie niższa.
KTM Ultra Flite 2018 Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Cześć , zastanawiam się nad trenowaniem z Way2Champ . Czy jest ktoś kto z nimi współpracuje i mógłby podzielić się wrażeniami ?
KTM Ultra Flite 2018 Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 Dodam , że w zamian mogę podzielić się moimi wrażeniami z trenowania u Jaca Coach .
ktokolwiek Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 Ja cisnąłem od listopada do maja z W2C (potem mieli małą "restrukturyzację" i zostałem z moim trenerem który przeszedł gdzie indziej, ale to drobnostka). Tu napisałem ze dwa zdania: https://forum.szajbajk.pl/topic/4081-jaki-trening-zimą/?do=findComment&comment=194127 Przykładowe screeny z ostatnich 3 tygodni + aktualny tydzień: Różne tygodnie, czasem cięższe, czasem lżejsze, paradoksalnie sporo jazdy w rege i tlenie jak widać zresztą. Progres dość znaczny, jakkolwiek wcześniej nic nie trenowałem metodycznie, raczej taka radosna twórczość była. Od listopada do maja trenażer, teraz na InPeaku cisnę. Ten sezon i tak już szlag trafił więc spokojnie do następnego się przygotowuję. Generalnie progres z 296 FTP (listopad - test FTP) do 334 (maj - z wyścigu więc może być i pewnie jest nieco przekłamane w górę) - trenażer więc też pewnie w realu jest inaczej. PS. Mam 41 lat i jeżdżę od dwóch, żadnego sportu wydolnościowego wcześniej, tylko sporo siłowni.
Rekomendowane odpowiedzi