Power V2 Opublikowano 23 Września 2018 Autor Opublikowano 23 Września 2018 To Orlen SPT ten wapniowy bez grafitu nie starczy?
Kszycholas Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Pewnie tak. Ja chwalę sobie ten. Nic nikomu nie zabraniam
Power V2 Opublikowano 23 Września 2018 Autor Opublikowano 23 Września 2018 Smar za 100zł do tego widelca jest nieopłacalny.
Power V2 Opublikowano 23 Września 2018 Autor Opublikowano 23 Września 2018 Dlaczego mój amor SR Suntour XCM V3 HLO chodzi dużo lepiej (widzi małe nierówności) jak postał 3 dni nie używany? Czy ma to jakiś związek z pogodą? Dzisiaj jest duża wilgotność. Co mam z tym zrobić? Lekkie przytarcie nie czuć pod palcem. Mam to rozebrane i ładować tam smar łt43,który mam na stanie czy kupić jakiś wapniowy? Wytarłem go dokładnie i okazało się,że te rysy nie zdazyły jeszcze zardzewieć tylko był na nich jakiś syfo smar,teraz pytanie czym te ryzy zabezpieczyć przed korozją?
Power V2 Opublikowano 24 Września 2018 Autor Opublikowano 24 Września 2018 Pomalowałem to i nasmarowałem ,, pół kilo,, smaru Orlen STP wapniowy bez grafitu. Po nasmarowaniu Niebo a ziemia. A i jeszcze jedno jak komuś ten widelec robi się miękii w deszczową pogodę to oznacza,że znajdują się tam resztki smaru i należy jak naszybciej nałożyć poł kilo smaru.
Rekomendowane odpowiedzi