Greyo Opublikowano 5 Lipca 2020 Opublikowano 5 Lipca 2020 W dniu 10.05.2020 o 22:49, nctrns napisał: Trofeo to marka stylówy, więc jak tam nie ma to nigdzie nie będzie. Wychodzi na to, że wystartowali z własnym sklepem. Pod tym linkiem jest sklep Trofeo - https://trofeocycling.pl Asortyment raczej nie jest za bogaty i większości tylko na zamówienie. Pod tym linkiem jest rozmowa szefowej (chyba) Trofeo z Krzysztofem ze Stylówy.Pro.
Maciek Ko Opublikowano 15 Lipca 2020 Opublikowano 15 Lipca 2020 Z moich obserwacji jako lokalersa z Jeleniej Góry - miejsca produkcji QUESTA ( oraz jak myślę również i EROE ) wychodzi na to, że Przemo jako chłopak Mai po prostu ma dobry marketing i zasięgi + fajne metki i logo. Nie sądzicie, że materiały, wzory, rozmiarówka i fotografia produktowa - dokładnie te same spodnie koszulki szwy itd itd , że to jest jedno i to samo ? Metka i dobry marketing pozwala pozycjonować to jako premium z wyższą ceną nie koniecznie inną jakością. Wydaje mi się , że produkcja ta sama. 1) Najlepsze bibsy świata 440 pln vs bardzo podobne spodnie z questa Bardzo podobne są koszulki jak nie to samo : 2) przykład z ereo tutaj mamy z questa koszulka quest Czy ktoś mógłby coś powiedzieć na temat użytkowania jednego i drugiego producenta jesli ma obydwa sety jednocześnie :) ? 2
Matt_XC Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Cześć, Ja mogę podzielić się moim długodystansowym testem spodenek Raso, których używałem przez ok 10k km. Podczas tego czasu spodenki reklamowałem, gdyż silikon na nogawkach zaczął robić się twardy i pękał, efektem czego po 2h jazdy miałem poranione uda. Po wymianie problem niestety wrócił ponownie i spodenki ubieram tylko na krótkie przejażdżki. Nie wiem dlaczego ten silikon pęka i twardnieje. Spodenki zawsze prałem w 30c po każdej jeździe i nie suszyłem ich w suszarce. 1
P2501 Opublikowano 22 Września 2020 Opublikowano 22 Września 2020 W dniu 15.07.2020 o 13:26, Maciek Ko napisał: Z moich obserwacji jako lokalersa z Jeleniej Góry - miejsca produkcji QUESTA ( oraz jak myślę również i EROE ) wychodzi na to, że Przemo jako chłopak Mai po prostu ma dobry marketing i zasięgi + fajne metki i logo. Nie sądzicie, że materiały, wzory, rozmiarówka i fotografia produktowa - dokładnie te same spodnie koszulki szwy itd itd , że to jest jedno i to samo ? Metka i dobry marketing pozwala pozycjonować to jako premium z wyższą ceną nie koniecznie inną jakością. Wydaje mi się , że produkcja ta sama. 1) Najlepsze bibsy świata 440 pln vs bardzo podobne spodnie z questa Bardzo podobne są koszulki jak nie to samo : 2) przykład z ereo tutaj mamy z questa koszulka quest Czy ktoś mógłby coś powiedzieć na temat użytkowania jednego i drugiego producenta jesli ma obydwa sety jednocześnie ? Hihi, chyba kupię gacie z questa i porównam 😁
Rekomendowane odpowiedzi