Rolo Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Robisz robotę! choruję na Jurę, od czasu gdy wsiadłem na Rower, a ode mnie to rzut beretem....
fala77 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Mała sugestia.Część z tych "atrakcji" jest średnio dostępna dla szosy.Znaczy oczywiście wszędzie dojedziesz ale jeśli chodzi Ci też o zwiedzanie to albo będziesz gdzieś musiał zapiąć rower albo tachać go na plecach. Edytowane 8 Czerwca 2017 przez fala77
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 5 minut temu, fala77 napisał: Mała sugestia.Część z tych "atrakcji" jest średnio dostępna dla szosy.Znaczy oczywiście wszędzie dojedziesz ale jeśli chodzi Ci też o zwiedzanie to albo będziesz gdzieś musiał zapiąć rower albo tachać go na plecach. Tak to prawda, trasy które podałem wiodą przez piękne tereny i można się zakochać ale faktycznie szosą nie podjedziemy pod sam Zamek czy też jakaś jaskinie. Jednak tutaj chyba nie chodziło koledze o zwiedzanie turystyczne ale trening na Jurze. Sam pod te tereny zdecydowałem się na zakup przełaja i jeżdzę na nim cały rok. Podjeżdżam praktycznie wszędzie, a gdzie już nie dam rady to rower na ramię i idę sobie
Rolo Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 1 godzinę temu, fala77 napisał: Część z tych "atrakcji" jest średnio dostępna dla szosy Zdaje sobie z tego sprawę, ale mnie bardziej chodzi o widoki niż zwiedzanie.
Wąski Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Planuję w lipcu wyjazd na Jurę. Baza noclegowa ustalona jest w Żarkach. Moje pytanie, czy posiada ktoś ślad GPS żeby szosą dojechać do Ojcowa, Skały. Bardziej zależy na jeździe niż zwiedzaniu ale jeśli jest coś godnego zobaczenia nie zjeżdżając z asfaltu chętnie obejrzę. Nie znam tych okolic a zależy mi na względnie dobrej jakości asfalcie i umiarkowanym ruchu. 1
Rekomendowane odpowiedzi