trollu Opublikowano 16 Lutego 2019 Opublikowano 16 Lutego 2019 @ziggi1 to jest czyjaś galeria, jeśli chcesz się pochwalić rowerem - załóż swoją i opisz wszystko
Mariusz1313 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Mała aktualizacja. Jeździ się super. 1
TomDybu Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) W dniu 25.08.2018 o 09:25, Mariusz1313 napisał: Zachciało mi się zmienić rower, miałem meride crossway. Na początku chciałem Gianta Anyroada, ale jak go zobaczyłem to mi się nie podobał jak na zdjęciach. Szukałem dalej i wybrałem furiousa. Miesiąc czekałem na realizację zamówienia. Zamontowałem stopkę, dałem pomarańczową owijkę, która wyblakłai będzie zmieniana, zmieniłem pancerze linek, teraz są pomarańczowe. Z minusów to lakier który łatwo zarysowac i hamulce, tak to ok i jeździ się super. Specyfikacja tutaj https://velo.pl/rowery/gravel/accent/furious-0 Jak dla mnie super rower, sprawdza się doskonale w moim rejonie tzn lasy i asfalty, bez dużych podjazdów. Jeżdżę typowo dla frajdy, bez spiny o wysoką średnia. Często z żoną i synem Orientujesz się co to jest za model stopki? Ewentualnie gdzie kupiłeś. Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez TomDybu edycja
Eddek Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Wygląda podobnie jak ta, którą ja kupiłem.
Szamanek Opublikowano 10 Września 2019 Opublikowano 10 Września 2019 Mam właśnie małą zagwozdkę, który rower wybrać albo właśnie accenta furiousa albo octane one grid, potzrebował bym plusów i minusów bo nigdzie nie mogę znaleźć porównania tych dwóch modeli które są do siebie bardzo podobne pod względem specyfikacji
Nath_147 Opublikowano 10 Września 2019 Opublikowano 10 Września 2019 w OCTANE ONE GRIDD masz sztywne osie, w Accent Furious brak , reszta różnic to kosmetyka, jakbym był na twoim miejscu, to ciężka sprawa, bo oba mi się podobają ;D
Schoenrock Opublikowano 16 Maja 2020 Opublikowano 16 Maja 2020 Witam! Planuje zakup swojego pierwszego gravela, zastanawiam się nad dwoma rowerami i teraz chciałbym poczytać wasze opinie, który jest lepszy albo aby je porównać. Do tego mam pytanie, jaki rozmiar mam sobie wybrać, z racji że mam 179 zastanawiam się czy lepszy jest rozmiar M czy L. Rowery to ACCENT Furious i Romet BOREAS 1 GRAVEL? Będę bardzo wdzięczny za waszą pomoc! 1
marcinos19877 Opublikowano 22 Maja 2020 Opublikowano 22 Maja 2020 Jak masz do wyboru te dwa modele to zdecydowanie accent wygrywa. Sam go mam w rozmiarze M i przy 172 i przekroku 79 drugi raz chyba bym kupił Ske. Co więcej powiedzieć jeździ świetnie na dobrym osprzęcie. Stosunek cena jakość wychodzi dobrze jedyny mankament to lakier ale modele z tego roku mają nowe malowanie może coś się zmieniło. Daj znać co wybrałeś. Pozdro
FalconHeavy Opublikowano 31 Maja 2020 Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) W dniu 16.05.2020 o 20:13, Schoenrock napisał: Witam! Planuje zakup swojego pierwszego gravela, zastanawiam się nad dwoma rowerami i teraz chciałbym poczytać wasze opinie, który jest lepszy albo aby je porównać. Do tego mam pytanie, jaki rozmiar mam sobie wybrać, z racji że mam 179 zastanawiam się czy lepszy jest rozmiar M czy L. Rowery to ACCENT Furious i Romet BOREAS 1 GRAVEL? Będę bardzo wdzięczny za waszą pomoc! Mam 179 wzrostu i nie mam krótkich nóg. Wczoraj przymierzyłem się do L furiousa i miałem wrażenie, że dzwonkami będę ramę ocierał Tylko cena przesadzona. Rowerek leciutki, fajnie wyprofilowana kierownica. Romet jakoś mi nie podchodzi. Edytowane 31 Maja 2020 przez FalconHeavy
Rekomendowane odpowiedzi