Spinner Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Ja kupisz dobre to się nie będą zsuwać, mam i nogawki i rękawki z Windchill Endury i jest ok... Jesli jest już chłodno cały czas to lepiej będzie sobie dobrać odpowiednią odzież niż dodawać rękawki... Jeśli jednak jest okres przejściowy gdzie np rano jak wyjeżdżasz jest zimno a za dwie godzinki już ciepło to rękawki są super opcją:-)
suqub Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Pytanie nowicjusza. Rękawki zakłada się pod czy na ubranie?
Hubert Rzechowski Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 38 minut temu, suqub napisał: Pytanie nowicjusza. Rękawki zakłada się pod czy na ubranie? Pod
Gomez Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 Ja polecam rogelli. Porównuje do lidlowych i decatlonowych bije na łeb i szyję. Jakościowo dłużej wytrzymuje niż Pearl izumi. Polecam zwłaszcza zakupy w miku bardzo dobrze opisane kroje i rozmiary.
Qane Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 Też mam od nich ciuchy Rogelli, rozmiar zgodny z tym co podane w tabeli więc na podstawie pomiarów swoich innych ciuchów lub siebie można śmiało kupować. Sklep też mogę polecić, super obsługa, żadnych problemów ze zwrotem / wymianą, wydałem u nich już sporo pieniędzy i na pewno wydam jeszcze więcej, zawsze od nich zaczynam szukanie ciuchów, szkoda tylko, że mało osób zakłada tam konto i pisze opinie, przydałoby się więcej Co do samej koszulki - prana po każdym wyjeździe i jak na razie wszystko super, przymierzem się do zakupu kolejnej 1
lary84 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 kiedyś dostałem koszulkę w prezencie na urodziny b Twin z decathlon i jako amator mogę śmiało polecić, koszulka bardzo dobrze odprowadza pot i szybko schnie pomimo tego że jestem osobą która naprawdę mocno się poci 1
lukeuszlfc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Dnia 23.04.2017 o 21:25, Łabędź napisał: Ja sprawdziłem na własnej skórze Quest i BCM Novatex, i w obu przypadkach jestem bardziej niż zadowolony. Interesuje mnie jeszcze to: https://wiatrwplecy.pl/ ale nie zamawiałem u nich nic jak dotąd. I nie zamawiaj u nich (wiatrwplecy). Są to koszulki z AliExpress. Na Ali dostepne za około 40-50zł (cła i vatu nie naliczą, jak zamówisz pojedynczo).
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 1 godzinę temu, lukeuszlfc napisał: I nie zamawiaj u nich (wiatrwplecy). Są to koszulki z AliExpress. Na Ali dostepne za około 40-50zł (cła i vatu nie naliczą, jak zamówisz pojedynczo). O widzisz, dobrze wiedzieć.
pitmax Opublikowano 16 Czerwca 2017 Opublikowano 16 Czerwca 2017 najlepsza koszulka jaką miałem do tej pory to PEARL IZUMI, świetny materiał, dobrze oddychający a przy tym mocny, zamek do samego dołu. Nawet jak jeżdżę w upalny dzień to plecy są suche, oczywiście jak nie przeginam. Tylko że koszy może być wyższy niż 300 zł
MadOnion Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Jestem w trakcie realizacji projektu indywidualnego i padło na Verge. Aktualnie przysłali próbki (odpłatnie) jakość pierwsza klasa. Śmiało polecam.
.::Piotr::. Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Ostatnio kupiłem koszulkę i spodenki z szelkami Kellys Pro Race. Jakość chyba ok juz po kilku praniach i nic się nie zmieniło... Mila w dotyku a po małych przeróbkach krawieckich pasuje na mnie idealnie Mogę polecić z czystym sumieniem Dnia 2017-06-16 o 15:35, pitmax napisał: najlepsza koszulka jaką miałem do tej pory to PEARL IZUMI, świetny materiał, dobrze oddychający a przy tym mocny, zamek do samego dołu. Nawet jak jeżdżę w upalny dzień to plecy są suche, oczywiście jak nie przeginam. Tylko że koszy może być wyższy niż 300 zł jaki model jeśli można wiedzieć ?;)
pitmax Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Dnia 1.07.2017 o 21:09, .::Piotr::. napisał: Ostatnio kupiłem koszulkę i spodenki z szelkami Kellys Pro Race. Jakość chyba ok juz po kilku praniach i nic się nie zmieniło... Mila w dotyku a po małych przeróbkach krawieckich pasuje na mnie idealnie Mogę polecić z czystym sumieniem jaki model jeśli można wiedzieć ?;) nie odpowiem ci, odciąłem metkę już dawno żeby mnie drażniła, jak chcesz wrzucę ci zdjęcie
Stryjek Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Widzę że nikt jeszcze nie polecał kallisto, w tamtym roku kupiłem jeden komplet z avatara a w tym dokupiłem drugi bo ciuchy są naprawdę rewelacyjne.
Administrator SzajBajk Opublikowano 10 Lipca 2017 Administrator Opublikowano 10 Lipca 2017 Dnia 20.05.2017 o 18:07, lukasz_pabis napisał: warta uwagi jest firma VERGE - Pl producent Jeździłem tysiące kilometrów w BCM Novatex i byłem zadowolony z trwałości. Teraz mam team'owe Cannondale i Merida, które również są niezłe, jednak szczerze polecam posliego Verge - w droższej wersji materiały moim zdaniem miażdżą całą resztę. Poproszę specjalistę z Verge, żeby włączył się do wątku, bo on wie wszystko o niciach, dodatkach z węglem, wilgotności powietrza w hali szwalniczej itd.
kamilw Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Cześć Danielu,A wiesz czy można te koszulki Verge gdzieś przymierzyć?
Verge Sport - Polska Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Dzień dobry wszystkim, Na wstępie bardzo chcielibyśmy podziękować Danielowi za zaproszenie do SzajBajkowego forum. Widzę, że kilka osób wspomniało o naszej firmie, ale większość wspomniało o sklepie. Prawdą jest to o czym mówicie, że rozmiarówka tam na ogół oscyluje około rozmiaru M, ale również prawdą jest to, że nie wszystkie produkty, które posiadamy są dostępne w sklepie online. Jeżeli szukasz konkretnie danego asortymentu i raczej znasz rozmiar, po prostu zadzwoń a my odpowiemy na wszystkie pytania. Sklep online, który powstał jest to outlet, dlatego odzież nie jest dostępna we wszystkich rozmiarach, ale produkty można wygodnie posortować rozmiarami i znaleźć coś dla siebie, a co najważniejsze w rewelacyjnych cenach! Jeżeli już o sklepie mowa to szykujemy się do otwarcia oficjalnego sklepu online Verge Sport, na razie nie będę zdradzał szczegółów, bo chcemy uzyskać efekt "Woow" po otwarciu. Jak już ktoś wspomniał głównie zajmujemy się zamówieniami indywidualnymi i to jest prawda. Produkujemy profesjonalną odzież dla najlepszych teamów kolarskich, triathlonowych i biegowych na świecie. Odzież Verge Sport jest produkowana w Polsce i sprzedawana w 14 krajach. Jesteśmy na rynku już 20 lat, cały czas staramy się słuchać naszych klientów, przez co znamy oczekiwania różnych kolarzy - od weekendowego rowerzysty po najbardziej profesjonalnych i doświadczonych zawodników. Taką również mamy ofertę, jeżeli ktoś z was chce kupić indywidualnie komplet odzieży lub nawet tylko koszulkę czy spodenki jesteśmy od tego, żeby wam pomóc. #bornfromriders to nasz ulubiony hashtag, który ostatnio często pojawia się w Internecie. Co to właściwie oznacza? Odzież Verge Sport jest tworzona przez sportowców dla sportowców. W Verge pracują kolarze, biegacze i osoby uprawiające aktywność różnej rangi od BikeMaratonowych amatorów po zawodowych kolarzy UCI, Mistrzów Polski, Europy, a nawet w naszej załodze mamy Olimpijczyka! Na co głównie stawiamy w ofercie Verge Sport? Jakość, każdy z produktów jest starannie przygotowywany i wykonywany ręcznie w naszych fabrykach. Dzięki temu możemy zachować najwyższy poziom naszych produktów. Gdzie przymierzyć odzież Verge Sport? Zależy co chcesz przymierzyć, ponieważ jeżeli spodobało Ci się coś w sklepie lecz nie jesteś pewny rozmiaru to nie problem. Wszystko co kupisz w sklepie możesz wymienić lub zwrócić. Jeżeli masz na myśli projekt indywidualny, odzież którą wyprodukujemy dla Ciebie tu również chętnie pomożemy i wyślemy odzież bezpośrednio do Ciebie! Wystarczy, że wybierzesz odpowiedni asortyment i rozmiar a nasz dział obsługi klienta zajmie się resztą. MadOnion wspomniał, że odzież rozmiarowa wysyłana jest odpłatnie, lecz za odzież pobierana jest tylko kaucja, która jest zwracana po odesłaniu odzieży lub można ją przeznaczyć na zapłatę za zamówienie. Jeżeli macie jakieś pytania odnośnie produktów, naszej firmy, zamówienia to śmiało kierujcie je do naszego działu obsługi klienta, z chęcią odpowiemy na wszystkie pytania. Jest kilka form kontaktu z nami, wybierz najbardziej odpowiednią dla siebie: E-mail: polska@vergesport.com Formularz pierwsze kroki: http://www.vergesport.com/pl-pl/about-custom/get-started/ Telefon: 512021046 Magdalena Pyrgies - Obsługa Klienta Zapraszam także na naszą stronę internetową, zobaczcie nasze produkty i poczytajcie o naszej historii, technologii i produkcji http://www.vergesport.com/pl-pl/ Pozdrawiam, Kamil - Verge Sport Polska 2
MadOnion Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 Potwierdzam Profesjonalne podejście do klienta.
Gość Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 Dnia 11.07.2017 o 09:05, Verge Sport - Polska napisał: Jeżeli już o sklepie mowa to szykujemy się do otwarcia oficjalnego sklepu online Verge Sport, na razie nie będę zdradzał szczegółów, bo chcemy uzyskać efekt "Woow" po otwarciu. No to ja się już nie mogę doczekać, trzymam kciuki.
Rekomendowane odpowiedzi