Puncu Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Lubiłem. Gorzej że jestem lewooczny i tylko ja potrafiłem z tego strzelać
ponczi Opublikowano 5 Września 2018 Autor Opublikowano 5 Września 2018 Może ci co startują od nas, zrobimy Szajbajkowy zlocik" tuż przed zawodami? 1
Gość Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 2 godziny temu, ponczi napisał: Może ci co startują od nas, zrobimy Szajbajkowy zlocik" tuż przed zawodami? Jestem za!
Puncu Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Ja sie chyba wybiore jako pomoc techniczna
de Villars Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 15 godzin temu, Łabędź napisał: Jestem za! Może zlocik w formie rozgrzewki przed zawodami?
ponczi Opublikowano 6 Września 2018 Autor Opublikowano 6 Września 2018 W planach mam być ok. 9 i zapewne dojade rowerem, więc wtedy zrobie rozgrzewkę. Chociaż zawsze można sie spotkać np. przy Tauronie i dojechać pod NCK.
Gość Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 21 minut temu, ponczi napisał: Chociaż zawsze można sie spotkać np. przy Tauronie i dojechać pod NCK Ja pod NCK mam bliżej niż pod Arenę, to spotkam się z Wami na miejscu. 7 godzin temu, de Villars napisał: 22 godziny temu, Łabędź napisał: za! Może zlocik w formie rozgrzewki przed zawodami? Nawet na rozgrzewanie się też się trzeba zlecieć.
de Villars Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 16 godzin temu, Łabędź napisał: Ja pod NCK mam bliżej niż pod Arenę, to spotkam się z Wami na miejscu. No ale przecież o to chodzi, żeby na rowerze jeździć dłużej, a nie krócej :D Ja moge być koło 9tej pod tauronem.
Puncu Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Ja moge być gdzieś o którejkolwiek naczymkolwiek
ponczi Opublikowano 7 Września 2018 Autor Opublikowano 7 Września 2018 Ja będę w rejonie Tauronu od strony Lema zapewne ok. 8.30-8.40. Następnie pojadę pod NCK. Koło 8.50-9.10 można się ugadać przy tym grill barze (by mieć czas na odebranie pakietów). Przy okazji ma ktoś adapter TL-FC24 (dla XTR lub DuraAce)? Okazało się, że suport takiego wymaga i nie mam do końca dokręconego, a przed zawodami pasuje to ogarnać.
de Villars Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 Dobra, 8:40 pod Tauronem. Będę na Tribanie 100 :D
Gość Opublikowano 7 Września 2018 Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) Ja będę na góralu. Tu albo już tam, zobaczymy jak się wyrobię. Generalnie zapisane już na ten moment są 174 osoby. Może być nieźle ciasno na trasie, biorąc pod uwagę, że powrót jest tą samą drogą... Edytowane 7 Września 2018 przez Gość
ponczi Opublikowano 7 Września 2018 Autor Opublikowano 7 Września 2018 Właśnie mnie zastanawia, jak oni chcą to ogarnąć, bo nie ma na trasie zbytnio miejsca na mijanki. Dodatkowo prognozy wskazują na słabszą pogodę, więc może być jeszcze trudniej. Zastanawiające na ile organizator ogarnie jeszcze trasę, bo krzaki mogą miejscami uprzykrzyć życie.
Puncu Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 W nocy może coś popadać wg mojej pogody. Dlatego poważnie zastanawiam się nad fullem, który lepiej poradzi sobie w błocie. Udziały brać nie będę ale chciałbym dojechać i kibicować I nie wiem, mam dylemat.
Gość Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Tego błota to raczej jestem pewien. Nawet jak w nocy bardzo nie popada, to przy dzisiejszej pogodzie nie przeschnie to, co już jest. Nigdy nie strzelałem. Jakieś rady dla świeżaka? Czy po prostu od razu założyć balast karnych pięciu minut z powodu pięciu pudeł i cisnąć ostro od początku do końca część rowerową nadrabiając ile się da na tym polu? Swoją drogą, ciekawe, czy gdybym się w ogóle nie zatrzymywał na strzelanie, tylko pędził dalej, to czy by mnie nie zdyskwalifikowali...
Puncu Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) 6 minut temu, Łabędź napisał: Nigdy nie strzelałem. Jakieś rady dla świeżaka? Uspokój oddech i strzelaj na wydechu Edytowane 8 Września 2018 przez Puncu
ponczi Opublikowano 8 Września 2018 Autor Opublikowano 8 Września 2018 Ciekawe czy strzelanie snajpa w CSie się przyda A tak na serio, zastanawiam się także nad taktyką, olać strzelanie, strzelić szybko, by nie tracić czasu i ewentualnie nadrabiać. 5 minut dla 15km to w sumie sporo.
de Villars Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Ja jadę na zupełnym luzie, nie nastawiam się na wynik, co będzie to będzie Co do strzelania to sam nie wiem - celować będę, ale nie ręczę za wyniki. Szturmowanie w ASG ma się zapewne nijak do strzelania do malutkich biatlonek
ponczi Opublikowano 8 Września 2018 Autor Opublikowano 8 Września 2018 Ja także jadę na luzie. Bardziej zależy mi na pamiątkowym medalu. Szans raczej nie mam w mojej grupie wiekowej (38 osób). Gdy byłem w rejonie początku i końca trasy, błoto było po zjechaniu z ulicy Giedroycia: do ulicy Dymarek może być podobnie. Potem przy Kujawach. Ogólnie poza jedną tabliczką, brak jakichkolwiek oznak przygotowania trasy. Pewnie jutro nad ranem wszystko ułożą. Jak coś jutro ok. 8.40-8.45 chce podjechać pod Tauron (placyk przy Lema), następnie al. Pokoju pod NCK jakoś o 9,0-9.10 będę w rejonie grill bar, a potem idę po pakiety startowe. Będę miał białego Ridleya z czerwonymi akcentami.
Gość Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 (edytowane) W sumie fajnie jest będąc w moim wieku z regulaminu dowiedzieć się, że startuję w kategorii "JUNIOR starszy"... Zawodnicy będą puszczani co pięć minut w grupach pieciosobowych. Spoko. Może nie będzie aż takiego tłoku, ale trzeba będzie uważać na mijanki znad przeciwka... Ech. Edytowane 9 Września 2018 przez Gość
ponczi Opublikowano 8 Września 2018 Autor Opublikowano 8 Września 2018 W wielu miejscach może być kijowa linia jazdy. Np. w moim odczuciu w rejonie Kujaw lepiej jechało się lewą stroną. BTW. sa już numery startowe. Mój: 111
Gość Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) 5 godzin temu, ponczi napisał: Mój: 111 Ale Ci się fajnie trafiło! Ja mam 90. @de Villarsowi 135 wypadł. Edytowane 9 Września 2018 przez Gość
ponczi Opublikowano 9 Września 2018 Autor Opublikowano 9 Września 2018 @Łabędź do tego dany niepokolei, bo powinienem mieć ok. 117, więc coś to znaczy Do zobaczenia na wyścigu i powodzenia startującym
Rekomendowane odpowiedzi