Ares Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 @PrzeLuka Tak pisałeś o radiatorach w kontekście mojej uwagi o wyciąganiu kasy od ludzi. Nawet kazałeś mi hamować piętami... Chłopie szanujmy się wzajemnie i nie róbmy jeden z drugiego idioty. Że warto zainwestować w dobre hamulce to wie zapewne i 5 latek.
Kkaaeell Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Dzieki za pomoc temat do zamkniecia Dzieki za pomoc temat do zamkniecia
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) @Ares w tamtym poście też nie było nic o radiatorach. Oczywiście, że mamy prawo się różnić a nawet powinniśmy. Niemniej konstruktywna wymiana zdań powinna opierać się o argumenty podparte faktami a nie wyłącznie o własne opinie. Owszem wielu producentów nas naciąga ale z perspektywy doświadczenia mogę oceniać co działa a co nie. Przez ostatnie lata przewinęło mi się przez warsztat kilka rowerów i żadnemu z moich klientów nie proponowałem klocków z radiatorami z racji ceny choć sam ich używam i osobiście sobie chwale. Oczywiście ktoś ma prawo uważać, iż to przerost formy nad treścią. Bardzo bym chciał aby każdy rowerzysta w Polsce myślał jak rozsądny pięciolatek 😊 Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez Gość
ACTIVIA Opublikowano 9 Lipca 2019 Opublikowano 9 Lipca 2019 Gdzie dostane klocki organiczne z radiatorem do shimano M8020
trollu Opublikowano 9 Lipca 2019 Opublikowano 9 Lipca 2019 w internetach minuta szukania - https://bike.shimano.com/en-EU/product/component/deorext-m8000/BR-M8020.html w google wpisujesz H01A lub H03A i wybierasz sobie sklep w którym dokonasz zakupu. Proste c'nie?
Rekomendowane odpowiedzi