Skocz do zawartości

Kross Level A2 2011/ początki enduro

RowerLover

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Miałem na myśli raczej maratony XC😊

Szosa mnie nie interesuje wyścigowo

Edytowane przez RowerLover
Opublikowano

Ani Primal a tym bardziej Hornet to nie maszyny do XC. Chcesz nikt Ci nie zabroni ale nie ta geometria itd.

Opublikowano

Na Maratony te rowery niestety się nie nadają, to typowe endurowe rowery w wersji hardline

Opublikowano

Czyli nie znajdę sprzętu do wszystkiego...

Odliczając jednak ściganie się w XC to będzię ok? Nie wiem czemu ale mam obiekcje co do podjeżdżania tego typu rowerem...

Opublikowano
6 godzin temu, RowerLover napisał:

Czyli nie znajdę sprzętu do wszystkiego...

Odliczając jednak ściganie się w XC to będzię ok? Nie wiem czemu ale mam obiekcje co do podjeżdżania tego typu rowerem...

Taki rower jak Primal spokojnie się nada nawet na ściganie się w xc choćby w maratonach górskich. Pewnie, że jak będziesz wybierał pożal się Boże takie pseudo xco jak u nas jest często czyli "jedziemy po szutrach i polnych drogach" to będzie słabo. Obecnie ta dyscyplina idzie w coraz trudniejsze trasy i takie rowery jak to w większości widać u nas na trasach zwyczajnie się do tego już nie nadają. Co z tego jak pojedziesz ale nie zjedziesz. Lepiej mieć opcję ciut gorzej podjadę ale będzie petarda na zjazdach. 

• Lubię to! 1
hubmc20@gmail.com
Opublikowano

Na początek z enduro polecam Kross soil 1.0

Opublikowano
Na początek z enduro polecam Kross soil 1.0
Kross soil to rower trail bardzo fajny scieżkowiec, a w tej cenie śmiało kupi fajnego dartmoor
Opublikowano

Wiecie może kiedy premiera Dartmoora na 2018? Modele 2017 się skończyły, ciekawe jak z cenami...

Opublikowano

Teraz będzie Expo w Kielcach może wtedy pokażą się nowości

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hej, macie moze jakieś pomysly na opone zimowa? W moim uzywanym Levelu A2 opony są już wysłużone a jako, że moje treningi to szalenstwa w lasach to chcialbym cos xo pomoze mi tam wjechac. Mam Maxissa 2.0 i to maks co wejdzie do mojej ramy. Moglibyscie cos polecic?