hammettus Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Siema ludzie Większość internetu jest zachwycona pod względem treningowym właściwościami interwałów. Bez problemu można zdobyć konkretne plany i informacje, że poprawia wydolność zdolności regeneracyjne i proporcje składu ciała (spala tłuszcz) ale.... No właśnie nie potrafię namierzyć konkretnych relacji ludzi którzy zrobili cykl treningowy interwałów. Brak jest informacji typu: dzień 1 testowy - trasa 20 km ;czas 40 min; tętno średnie 170; waga 80 kg (im więcej danych tym lepiej) dzień 40 testowy - trasa 20km; czas; XX min; tętno średnie XXX; waga XX kg itd Jak ktoś ma dostęp do takich danych, relacji to chętnie poczytam a jeśli nie ma nic miarodajnego to może by zorganizować takie badanko w ramach tego forum? Są ludzie mądrzejsi ode mnie i z dużo lepszą zdolnością planistyczna i wiedzą może by to jakoś zorganizować na okres wakacji? Odnośnik do komentarza
piotr.solek Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Tu: https://www.stack.com/a/your-complete-hiit-training-guide jest odpowiedni artykuł z odniesieniem do meta analiz. Poniżej wykres z mojego czujnika.Nie jest to indywidualny trening a grupowy (spinning rowerowy). Indywidualnie nie byłbym w stanie zmusić się do takiego wysiłku. Interwały na poziomie 4-6W/kg (czyli grubo powyżej mojego 20min "testu" 2.79W/kg) Edytowane 8 Lutego 2019 przez piotr.solek Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi