Skocz do zawartości

Rower dla baardzo ciężkiej kobiety

mortal_kombat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super! Co do biegów, pilnuj wysokiej kadencji, żeby nie obciążać stawów ;) Powodzenia w dalszej drodze.

• 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 10.08.2018 o 10:04, mortal_kombat napisał:

Kochani, chciałam się pochwalić swoimi osiągnięciami :) Na dzień dzisiejszy ważę 115 kilogramów (zaczynałam od 127 kg) i tendencja jest stale zniżkowa :) zdrowa dieta, zmiana stylu życia, duuużo wody a przede wszystkim jazda na rowerze sprawiły, że czuję się zdecydowanie lepiej :) Rower służy, jestem w nim zakochana, jeżdżę praktycznie co drugi dzień i robię 20-30 kilometrowe wycieczki. Mój rekord: 45 kilometrów, ale przyjechałam do domu ledwo żywa (być może przez pogodę, zrobiło się bardzo gorąco i duszno) :) Mam ogromną satysfakcję. Dzieciak zostaje z dziadkami, są zachwyceni - a ja z Małżem możemy odpocząć od małej gadziny i aktywnie spędzić czas tylko we dwoje. Wszyscy są zadowoleni. 12 kilo to może nie jest wiele, ale czuję potężną różnicę. Rower sprawuje się idealnie, nic się z nim nie dzieje, czasami zdarzy mi się nawet wjechać z impetem na niewysoki krawężnik lub z niego zjechać, ale bez szaleństw. Widzę też różnicę w samej jeździe - wcześniej najczęściej stale na 2 lub 3 tylnej przerzutce, obecnie 4,5,6. Bardzo jestem zadowolona z siebie. Będę Was pewnie jeszcze informowała o swoich postępach :) PS Aktywność fizyczna tak mi się spodobała, że planujemy już wspólne wizyty na basenie :) Dzięki za wsparcie z Waszej strony i miłe słowa w czerwcu - mocno mnie to zmotywowało :) Ściskam Was wszystkich serdecznie! 

Cześć, czy mogłabyś napisać na jaki rower się zdecydowałaś? Aktualnie szukam roweru dla siebie a waga podobna jak u Ciebie.

Pozdrawian

Opublikowano (edytowane)
W dniu 22.06.2018 o 11:15, mortal_kombat napisał:

Kross Trans 7.0 (wersja damska, rama L). 

@OlusiaTen rower koleżanka kupiła ;)

Był wymieniony w pierwszym wątku. Później wspomniała , że kupiła go już i nie będzie wymieniać.

Edytowane przez Accent_Szaj
  • Lubię to! 1