Łukasz_P Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Dzięki Stryjek. Ten film też widziałem, ale kilka pierwszych komentarzy mnie zniechęciło 🤪. Ale generalnie nie wygląda to na Rocket Science, więc chyba się zdecyduję sam podziałać. Też chcę brać Lizard Skins. Masz 2,5 czy 3,2 mm? Bo nie wiem którą wybrać jeszcze.
Stryjek Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Ja wolę te bardziej mięsiste owijki więc mam 3.2 i jeszcze wkładki żelowe pod spodem;)Dasz radę LS łatwo się nawija i jest elastyczny więc można dosyć mocno naciągnąć wtedy ładniej się układa.Zwykłe owijki piankowe przy takim naciągnięciu już pękają.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka 1
Łukasz_P Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 No i bajka. Dziękuję bardzo. Zaraz więc szukam sobie koloru
Stryjek Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) Właśnie nawinąłem LS 2,5 i też jest super, dalej jest miękko i komfortowo. Edytowane 25 Lipca 2019 przez Stryjek 2
Antyszprycha Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 W dniu 23.04.2019 o 09:35, Stryjek napisał: Ja wolę te bardziej mięsiste owijki więc mam 3.2 i jeszcze wkładki żelowe pod spodem;) Dasz radę LS łatwo się nawija i jest elastyczny więc można dosyć mocno naciągnąć wtedy ładniej się układa. Zwykłe owijki piankowe przy takim naciągnięciu już pękają. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Aczy czasem oznaczenie w LS 2.5 i 3.2 nie znacza jej szerokości a nie grubości ?
Stryjek Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 5 minut temu, Antyszprycha napisał: Aczy czasem oznaczenie w LS 2.5 i 3.2 nie znacza jej szerokości a nie grubości ? Na bank chodzi o grubość DSP 3.2 BAR TAPE Oto nasza najgrubsza owijka w ofercie - 3,2 mm, dająca znakomity komfort podczas jazdy. Długość owijki 226,06 cm powoduje, że jest wystarczająca do każdego rodzaju kierownicy, a jej waga to zaledwie 78 gram (zestaw łącznie z zatyczkami). 1
Antyszprycha Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 2 minuty temu, Stryjek napisał: Na bank chodzi o grubość DSP 3.2 BAR TAPE Oto nasza najgrubsza owijka w ofercie - 3,2 mm, dająca znakomity komfort podczas jazdy. Długość owijki 226,06 cm powoduje, że jest wystarczająca do każdego rodzaju kierownicy, a jej waga to zaledwie 78 gram (zestaw łącznie z zatyczkami). O ! To dzięki za sprostowanie, byłem przekonany, że chodzi o jej szerokość
Maaciek26 Opublikowano 3 Marca 2021 Opublikowano 3 Marca 2021 Siema mam pytanie czy ktoś z was używał kiedyś owijki cycology? Fajne wzroki mają więc może być trochę ożywił swoją kierownicę będę wdzięczny za opinie
Rekomendowane odpowiedzi