mgr Opublikowano 13 Lutego 2019 Opublikowano 13 Lutego 2019 W dniu 12.02.2019 o 11:46, Angelika napisał: Jest szansa, żebym się skontaktowała z Tobą telefonicznie i zapytała o pare spraw? @Angelika Pytaj śmiało o wszystko na forum. Wprawdzie coś już jestem w stanie się wypowiedzieć w temacie, ale wciąż moja wiedza techniczna jest mała. Nie mam też obycia / porównania z innymi sprzętami co w tym przypadku wydaje się być bardzo istotne. Zerknij też koniecznie na 1enduro.pl - kopalnia wiedzy (super opisane i usystematyzowane). Tam doczytasz praktycznie wszystko co na ten moment jest Ci potrzebne. Odnośnie sprzętu, o którym wspominasz jest trochę materiału, także na YT. Widziałem ostatnio, jak chłopaki katowali 540S - link poniżej. Pytanie tylko, czy będziesz kiedyś chciała latać dropy, czy po prostu potrzebujesz mieć wygodny i bezpieczny sprzęt od jazdy w trudniejszych warunkach. Osobiście dotychczas byłem daleki od cackania się ze sprzętem, latałem sztywniakiem po wąwozach, ubłocony sprzęt po maratonie myłem na myjni samochodowej i wszystko działało. Czasami może jednak warto wiedzieć mniej i tym samym mniej się martwić. Kupić i po prostu jeździć .
Rekomendowane odpowiedzi