dwakolkaija Opublikowano 24 Lutego 2019 Opublikowano 24 Lutego 2019 Zastanawiam sie nad taką koszulką https://www.morecycling.co/pl/p/Koszulka-rowerowa-Longsleeve-STYLE-Navy-Blue/167 co myślicie? jakościowo wydaje się ok
jaycob Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Witam. Chciałem kupić koszulkę Raphy, ale jak patrzę na recenzję z Trustpilota to coś mi odechciało. Teraz natknąłem się na Isadore Apparel. Bardzo mi się podobają te koszulki, gdyby nie ta cena. Edytowane 4 Marca 2019 przez jaycob
beskidbike Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 posłuchaj tez opinii w jednym z ostatnich odcinków na kanale dobrerowery.pl
jaycob Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Nie rozumiem. Nie znalazłem nic na temat Raphy na tym kanale.
beskidbike Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Posłuchaj od 8:10 a szczególnie od 9:30
jaycob Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 Witam. Znacie jeszcze jakieś indyki (mniej znane firmy) jak np. La Passione, Marvelo czy ornotbike z ciekawym designem? Tylko cenowo tak gdzieś do 100 euro.
jaycob Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 Maap sprawdzałem, ładne, ale napisałem do 100E. Tam najtańsza koszulka jest za 130, a to już powyżej dla mnie granicy.
soil Opublikowano 12 Marca 2019 Opublikowano 12 Marca 2019 To chyba najgorsza pora na szukanie, bo wychodzą nowe modele w normalnej cenie, a starych w wyprzedaży zostało pare sztuk. Początkiem roku za 125 euro mogłeś mieć komplet (koszulka + spodenki) z Maap..Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
beskidbike Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 Do 100 euro to sobie możesz zrobić dowolny własny wzór koszulki w Verge. Jakość tip-top i zrobią nawet 1 szt.
jaycob Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 To nie dla mnie. Nie jestem zbyt kreatywny i nawet nie wiedział bym co umieścić i jak się do tego zabrać.
jaycob Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) Przyszła mi dziś koszulka Rapha Pro Team Training. Wygląda bardzo dobrze, ale nieco odbiega kolorystycznie od zdjęć na ich stronie. Mimo to podoba mi się.:) Wrażenie lepsze od Castelli Entrata 3, jak by lepiej uszyta. Przy Castelli miałem drobne skazy (milimetrowe wystające białe nitki, które później przyciąłem, bo nie chcę wymieniać) i wydaje się być mniej oddychająca - stwierdzam na podstawie przeźroczystości materiału. Nie testowałem w środowisku naturalnym, także może wrażenie złudne. Na plus 4 kieszonki, trzy są bardzo głębokie (głębsze od Castelli) i jedna mniejsza, ale na zameczek. Nie przylega tak dobrze jak Castelli (nieco większe luzy w okolicach pach), ale to moja wina, bo zamówiłem rozmiar większy niż sugerowała rozmiarówka na ich stronie - jeden parametr z trzech wskazywał ten większy rozmiar. BTW Rapha dodała możliwość customizacji swoich koszulek. Nawet dużo jest możliwości. Nie trzeba się na niczym znać (ściągać programów graficznych itd). Jak się złoży zamówienie powyżej 50 sztuk to każda kosztuje tylko 100 eur. 🤣 Edytowane 22 Marca 2019 przez jaycob
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 W dniu 22.03.2019 o 19:55, jaycob napisał: BTW Rapha dodała możliwość customizacji swoich koszulek. Nawet dużo jest możliwości. Ależ obłędny jest ten edytor koszulek, mega mi się spodobał. Dzięki!
Eldo Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) Od „naszych” 🇵🇱 posiadam spodenki Raso wersja z dlugą nogawką (czarne) które oceniam celująco. Na luzie smigam w nich przy temp 0-10 to raz, dwa wkładka bardzo wygodna no i trzy materiał i jakość wykonania wzór ! Posiadam również spodenki Luxa krótkie (niebieskie) z szelkami. Podobnie jak Raso, wzór ! Koszulkę krótki rękaw mam też od Raso ktore to robiło dla naszej grupy „Szosowa Bochnia” pod zamówienie (podobna akcja jak ze Zwift). Jakość kosmiczna w porownaniu do innych team-owych koszulek. Kolejna koszulka tym razem długi rękaw od Luxa (czarna) latam w niej w temp 0-10st C 👌👍 Warto też napisać kilka słów o koszulce od Adidasa. Dokładnie seria AdiZero czy jakoś tak 🙂 Lekka, super dopasowana i bardzo dobrze jakościowo wypadła na tle koszulek team-owych ktore używałem przed Raso i Luxa. Smigam w niej na duzych upałach. Jest praktycznie jak by jej nie było 😁 Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez Eldo 2
jaycob Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Jak te spodenki luxa, długo w trasie byłeś?
Łukasz_P Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) A szukam fajnej niebieskiej koszulki, póki co tylko z Castelli znalazłem, ale albo nie ma rozmiaru albo cena milion. Kojarzycie może coś takiego? https://www.merlincycles.com/castelli-entrata-3-fz-short-sleeve-cycling-jersey-ss19-109685.html jak ta niebieska np. https://www.merlincycles.com/castelli-giro-squadra-fz-short-sleeve-cycling-jersey-112576.html albo ta niebieska. Generalnie nie chce nic smutnego, a niebieski mi będzie pod kask, logo na rowerze i może niedługo pod buty pasować. Co do spodenek mam już 2 pary Martombike 573 PRO i po 3-3,5h zero dyskomfortu. A cena mistrz. Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez Łukasz_P
Antyszprycha Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) 5 minut temu, Łukasz_P napisał: A szukam fajnej niebieskiej koszulki, póki co tylko z Castelli znalazłem, ale albo nie ma rozmiaru albo cena milion. Kojarzycie może coś takiego? https://www.merlincycles.com/castelli-entrata-3-fz-short-sleeve-cycling-jersey-ss19-109685.html jak ta niebieska np. https://www.merlincycles.com/castelli-giro-squadra-fz-short-sleeve-cycling-jersey-112576.html albo ta niebieska. Generalnie nie chce nic smutnego, a niebieski mi będzie pod kask, logo na rowerze i może niedługo pod buty pasować. jakiego szukasz rozmiaru ? Mam Entrata 3 (rozm L)w kolorze niebieskim z roku 2018 na sprzedaz gdyby co założoną kilka razy, niestety jest mi za duża, po taniości moge puścic Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez Antyszprycha
Łukasz_P Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Castelli mam L. O tej Light Steel Bleu mowa?
Antyszprycha Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) 40 minut temu, Łukasz_P napisał: Castelli mam L. O tej Light Steel Bleu mowa? Rozm XL, dokładnie o tą: https://www.olx.pl/oferta/castelli-entrata-3-kol-blekitny-rozmiar-xl-CID767-IDy9H42.html Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez Antyszprycha
Łukasz_P Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Wrzuciłeś link do stworzenia nowego ogłoszenia hehe. Ale w XL się utopię niestety. A szkoda...
Antyszprycha Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 8 minut temu, Łukasz_P napisał: Wrzuciłeś link do stworzenia nowego ogłoszenia hehe. Ale w XL się utopię niestety. A szkoda... Poprawiłem i dzięki za zwrócenie uwagi Też się topie w XL dlatego mam na sprzedaz ::)
Eldo Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) W dniu 22.04.2019 o 14:11, jaycob napisał: Jak te spodenki luxa, długo w trasie byłeś? 3,5h non stop kilka takich przelotów pod setke czy to luxa / raso bardzo dobre spodenki. Na ciuchy Luxa jest rabat 10% jak sie wpisze VegeReggae 😉 Edytowane 24 Kwietnia 2019 przez Eldo
piotrb Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 W dniu 22.04.2019 o 17:52, Eldo napisał: 3,5h non stop kilka takich przelotów pod setke czy to luxa / raso bardzo dobre spodenki. Na ciuchy Luxa jest rabat 10% jak sie wpisze VegeReggae 😉 O spodenkach Luxy mogę powiedzieć, że zrobiłem w nich trasę 10,5h jazdy z przerwami na dwa posiłki. Nie mogę powiedzieć, żeby tyłek nie bolał po wszystkim, ale zacząłem to odczuwać dopiero ok godzinę przed końcem, wcześniej żadnego dyskomfortu. 1
Mariusz M Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Cze, Czy wie ktos gdzie mozna kupic jeszcze koszulke Roso - Zwift Team PL ? Mariusz 1
Rekomendowane odpowiedzi