Gość Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Mistrz Polski Rafał Majka (Bora-hansgrohe) triumfował w San Jose na drugim etapie Tour of California i został nowym liderem imprezy. Edytowane 16 Maja 2017 przez Gość
Gość Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Tour of California 5.: Talansky zwycięski na Mount Baldy, Majka 2. i pozostaje liderem! Rafał: "Dzisiejszy etap był wymagający, ale jestem zadowolony z końcowego rezultatu. Bardzo pomogli mi dzisiaj koledzy z #Borahansgrohe, którzy pomagali mi oszczędzać się przed finałowym podjazdem. Na 4km przed metą ruszył Talansky, ale nie miałem problemu żeby podążyć jego tempem. Próbowałem odjechać samotnie, ale tym razem się to nie udało. Cieszę się z utrzymania koszulki lidera i cały czas wierzę w końcowe zwycięstwo i zrobię wszystko, żeby je osiągnąć!" Klasyfikacja generalna po 5. etapie 1 Rafał Majka (Pol) Bora-Hansgrohe 19:47:57 2 George Bennett (NZl) Team LottoNl-Jumbo 00:06 3 Ian Boswell (USA) Team Sky 00:25 4 Andrew Talansky (USA) Cannondale-Drapac 00:44 5 Lachlan Morton (Aus) Dimension Data 00:49 6 Brent Bookwalter (USA) BMC Racing Team 01:02 7 Sam Oomen (Ned) Team Sunweb 01:14 8 Robert Gesink (Ned) Team LottoNl-Jumbo 01:31 9 Tao Geoghegan Hart (GBr) Team Sky 01:34 10 Vegard Stake Laengen (Nor) UAE Team Emirates 01:50
SzEwIoR Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Wie ktoś może czy będzie gdzieś jakaś transmisja z Jelenia Góra Trophy Maja Włoszczowska MTB Race?
Marceliszpakbike Opublikowano 4 Czerwca 2017 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Dziś jest Downhill na RedBullTV o 14 bodajże.
de Villars Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Jutro o 7:00 rano I etap ostatniego chyba wyścigu w sezonie - Tour of Hainan.
de Villars Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 jutro zaczynamy sezon 2018 Transmisja z Cadel Evans Great Ocean Road Race w Eurosporcie 2 o 16:15
Gość Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Piękna ucieczka i zwycięstwo Alejandro Valverde na dzisiejszym etapie Vuelty Valenciana .Super że już powoli zaczyna się sezon wyścigów.
de Villars Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Bez sensu, że zneutralizowano piątkową drużynową czasówkę. Przez to emocji było tyle co nic. Przynajmniej cieszy dobry wynik CCC, ale pamiętajmy, że to także dzięki temu, że wiele ekip potraktowało etap totalnie na luzie (np. Sky).
Gość Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 BMC pokazało jak zwykle moc na czasówce,pokaz jazdy drużynowej na czas.Dziś Valverde znowu triumfował -jest moc.
Gość Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) A w najbliższą sobotę w Strade Bianche wystartuje aż sześciu Polaków. W samym Sky'u trzech. Dla zainteresowanych: transmisja na Eurosporcie 2, o 14.00. Powtórka o 23.30. Edytowane 1 Marca 2018 przez Gość
GBike Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 36 minut temu, de Villars napisał: Żeby tak Kwiato znowu wygrał... Wygra, specjalnie eurosportplayera na jutro kupiłem hihi.
GBike Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Strade Bianche Włochy Kasia Niewiadoma druga .
de Villars Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Niestety, nie wygrał Nawet nie wiem która pozycja, bo nie pokazali, ale raczej dość odległa. Wygląda na to, że grupa faworytów zaspała sprawę - pewnie tylko Sagan z niej zaatakował w końcu, ale na niewiele się mu to zdało - 8 miejsce i 2 minuty straty...
Gość Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, de Villars napisał: Niestety, nie wygrał Nawet nie wiem która pozycja, bo nie pokazali, ale raczej dość odległa. Michał Kwiatkowski był na 30 miejscu i miał 10:57 straty. Pozostali Polacy: Marczyński i Gołaś - OTL (nie zmieścili się w limicie czasu), a Bodnar i Wiśniowski - DNF (nie ukończyli). Szkoda. Brawo Kasia, ładne drugie miejsce. Edytowane 3 Marca 2018 przez Gość
GBike Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 13 godzin temu, de Villars napisał: Wygląda na to, że grupa faworytów zaspała sprawę - pewnie tylko Sagan z niej zaatakował w końcu, ale na niewiele się mu to zdało Michał mówi że po prostu zabrakło mu mocy, gdy nadszedł czas na atak. Ale na pocieszenie Szymon Sajnok mistrzem świata w kolarstwie torowym!
Gość Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Pięknie to Szymon Sajnok rozegrał no i emocje do ostatniego okrążenia.Dziś też trochę się będzie działo na torze -w roli głównej kobiety. Do tego pierwszy etap z Paris -Nice.
de Villars Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Za to Kwiato wiceliderem, więc jest fajnie. Rafał niestety nadal bez dospieszenia, Landa go dość łatwo ograł, ale tym razem może to wina wczorajszej kraksy?
Gość Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 A moja żona ciągle pytała czy im nie zimno, jak tam tyle śniegu leży dookoła.
GBike Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 6 godzin temu, de Villars napisał: Za to Kwiato wiceliderem, więc jest fajnie. Nawet może być, bardzo fajnie. Michał jak się zagnie na czasówce to może mieć piękne zwycięstwo. Zabawna była sytuacja jak Michał podczas selekcji od tyłu, zostawił Froome'a z tyłu. 6 godzin temu, de Villars napisał: Rafał niestety nadal bez dospieszenia, Moim zdaniem jest progres. Na sztywnym odcinku ładnie zerwał z koła toważyszy odjazdu.
de Villars Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 No i mamy lidera wyścigu Kwiato na jutrzejszym płaskim etapie nie powinien nic stracić, a na wtorkowej czasówce myślę, że obroni pozycję Na szczęście jest krótka bo 10 km, więc nawet jak nie wygra, to wiele nie powinien stracić. Raczej nie pół minuty - a o tyle wyprzedza np. Thomasa który na czas jest dobry.
GBike Opublikowano 12 Marca 2018 Opublikowano 12 Marca 2018 14 godzin temu, de Villars napisał: a na wtorkowej czasówce myślę, że obroni pozycję Eeeeee Michał jak się zagnie to jeszcze dołoży kolegom z peletonu hihihi. Tylko trzymać kciuki żeby defektu nie było.
de Villars Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 Sagan wczoraj dokonał wielkiej rzeczy. Mistrzowsko się wybronił od upadku przy kraksie Gavirii (za którym jechał!), a potem niesamowity pościg, sprint i druga lokata. Szkoda, że nie wygrał, był by to naprawdę wielki wyczyn. Ale i tak bardzo mi zaimponował.
Rekomendowane odpowiedzi