Zbysio Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 No tak pamiętam przygode z Canyon'em. Nie no mój dużo tańszy. Najgorzej z żoną było, ale postawiła jeden warunek. Pewnie nie spodziewała się, że spełnię go w niecałe 3h.
Antyszprycha Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 5 minut temu, Zbysio napisał: Najgorzej z żoną było, ale postawiła jeden warunek. Wychodzi na to, że u większości to właśnie główny problem ojjj...nieciekawie było przez kilka pierwszych dni kiedy dojechał canyon ale już jest ok Jak wszystko ostygło to powiedziałem jej tylko: "Kochanie pamiętaj proszę, że jak umrę to nie sprzedawaj moich rowerów za tyle ile mówiłem Tobie, że kosztują" (tekst jakiś czas temu usłyszany w necie)
Zbysio Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 6 minut temu, Antyszprycha napisał: Jak wszystko ostygło to powiedziałem jej tylko: "Kochanie pamiętaj proszę, że jak umrę to nie sprzedawaj moich rowerów za tyle ile mówiłem Tobie, że kosztują" (tekst jakiś czas temu usłyszany w necie) Dobre. Muszs zapamiętać.
Gość Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Ja się na Soila u męża zapożyczyłam, więc siłą rzeczy wie ile za niego dałam. No, ale promocja prawie 40% była, więc żal było nie skorzystać.
Antyszprycha Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 To w małżeństwie nie ma wspólnej kasy (żarcik) daj link do tego soila chętnie sobie go obejrzę
Gość Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 21 minut temu, Antyszprycha napisał: To w małżeństwie nie ma wspólnej kasy (żarcik) daj link do tego soila chętnie sobie go obejrzę U nas każdy ma swoje konto - taki układ funkcjonuje nam już 14 rok i wszyscy są zadowoleni, a kłótni o budżet to jeszcze nie mieliśmy. Link do Soila: https://www.centrumrowerowe.pl/rower-kross-soil-2-0-2016-pd8155/?v_Id=100413 Ja mam jeszcze dodatkowe 2% zniżki u nich
Antyszprycha Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 No powiem Ci, że ładna maszynka. Kolejny koń do stajni....Czekam z niecierpliwością na opinie po testach
Zbysio Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Piękny kolor. Jeden z moich ulubionych. 😀. Widzę, że w tym roku z początkiem sezonu ilość rowerów na forum szybuje w góre.
Gość Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 13 minut temu, Zbysio napisał: Piękny kolor. Jeden z moich ulubionych. 😀. Widzę, że w tym roku z początkiem sezonu ilość rowerów na forum szybuje w góre. 28 minut temu, Antyszprycha napisał: No powiem Ci, że ładna maszynka. Kolejny koń do stajni....Czekam z niecierpliwością na opinie po testach Dzięki za dobre słowo! Kolor z roku 2016 podobał mi się dużo bardziej niż z lat 2017 i 2018. Do tego wolałam też na początek mieć napęd 2x10 niż 1x11. Koła z 2016 też jakoś bardziej do mnie przemówiły (DT Swiss Spline 1900) niż z nowszych wersji (WTB STP na piastach Deore). A jak już się trafiła promocja, to musiał być mój ten rower
Puncu Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 (...) Najgorzej z żoną było, ale postawiła jeden warunek. Pewnie nie spodziewała się, że spełnię go w niecałe 3h.Rozwiodłeś się?
Gość Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 3 minuty temu, Puncu napisał: Rozwiodłeś się? Może chodziło o wyniesienie choinki
Zbysio Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Haha. Nic z tych rzeczy. Miałem pod blokiem samochodód z uszkodzonym silnikiem. Stał tak blisko rok. Powiedziała, że jak sprzedam to mogd sobie rower kupić. Dużo nie myśląc wystawiłem szybko aukcje na jednym z portali na A. W ciągu 10 min 3 osoby dzwoniły. Reszty się domyślicie. Pozostało tylko odwieczne pytanie "gdzie będziesz to trzymał?" Jak powiedziałem, że w piwnicy to zgodIła się na ściane w pokoju. Ps. Choinka na balkonie stoi. Chyba jajka powiesimy bo śnieg pada.
Gość Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 13 minut temu, Zbysio napisał: Pozostało tylko odwieczne pytanie "gdzie będziesz to trzymał?" Jak powiedziałem, że w piwnicy to zgodIła się na ściane w pokoju. U mnie też padło to pytanie i też ustaliliśmy, że jeden rower trafia na ścianę
Antyszprycha Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Hahaha. To chyba odwieczny problem. Ja swoją wyniosłem dwa tygodnie temu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
JuliaM Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Warto zorientować się przy serwisowaniu gwarancyjny co wchodzi w zakres ich prac, najczęściej jest on normalnie płatny, i jeśli zależy CI na kompleksowej konserwacji czasami lepiej jest wybrać inny "pakiet". W Warszawie jest serwis- bikesalon, który jasno określa zakres prac związanych z konkretnym rodzajem serwisu- jeśli gwarancyjny to jest to standardowy serwis podstawowy, z tym że 50% tańszy, z uwagi na zakup sprzętu w salonie, wszystkie prace związane z serwisem konserwacyjnym to pakiet drugi- i tutaj sprawdzają techniczny stan roweru, czyszczenie wymiana części itd. Wszystko jasno określone, przynajmniej nie ma poczucia, że oddaliśmy rower do serwisu a nic nie zostało przy nim zrobione, polecam
Rekomendowane odpowiedzi