Red Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Godzinę temu, .::Piotr::. napisał: W manualu jest napisane że wlewamy 143 ml, kupiłem 150 ml i odciągnąłem strzykawką 7 ml i wlałem tam gdzie trzeba Bo prawidłowo leje się ~120ml. Więcej przy 100mm skoku nie wlezie. W innym wypadku będzie efekt jak ciebie. U siebie po trzymaniu się manualna połamałem manetkę. 1
.::Piotr::. Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Opublikowano 28 Lutego 2018 Dzisiaj odlałem trochę i już jest lepiej założę widelec i sprawdzę jak się ugina podczas jazdy jest jakaś metoda żeby sprawdzić ile tego oleju tam zostało czy wyregulować na oko ??
Red Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 Sprawdź też jak się blokuje i czy turnkey nie puszcza za łatwo. Jak już masz olej to możesz dolać/odlać na oko. Lepszym rozwiązaniem jest jednak nalanie na nowo. 1
.::Piotr::. Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 Dnia 28.02.2018 o 15:01, Red napisał: Sprawdź też jak się blokuje i czy turnkey nie puszcza za łatwo Wydaje się, że wszystko jest ok i chodzi bardzo ładnie Takie jeszcze pytanko bo z powodu że tak to długo trwało to mi się wszystko pomieszało Łożyska w miskach sterów mam takie: http://allegro.pl/koszyk-kulek-kierownicy-1-cal-wianek-lozysko-lo23-i6850349813.html Jedno mniejsze jedno większe, jak je montujemy? "Kulkami" do ramy od góry i od dołu? Czy na dole kulkami do bieżni widelca a u góry kulkami do bieżni montowanej na rurze widelca? Mam nadzieję, że jasno zadałem pytanie
Red Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Na zdjęciu w aukcji widać górę bierzni o tak montujesz w główce ramy - "górą" do wewnątrz. 1
bruno824 Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Cześć. Posiadam ten sam amortyzator i również przymierzam się do serwisu. Jakiego oleju użyłeś do zalania amortyzatora? A jakiego do gąbeczek?
Kruk Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Serwis Manuala sobie znajdziesz w necie, bez problemu. Do RS'ów do XC przeważnie idzie 15wt na dno goleni i 5WT do tłumika, na gąbki daje się 15 WT.
Gość Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 15 w na gąbki i do dolnych lag może być po 10 ml
Rekomendowane odpowiedzi