siwiznanaglowie Opublikowano 27 Czerwca 2022 Opublikowano 27 Czerwca 2022 ja mam takie torebeczki z silikazelem w domu w szafie, w aucie, miedzy ubraniami i w butach https://www.pochlaniacz-wilgoci.pl/
marlin Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) W dniu 7.02.2018 o 13:03, Gość napisał: Nie mam problemów w żadnych innych butach, nawet z tymi w których uczęszczam na boks czy trening siłowy (materiałowe ADIDAS). Tylko z moimi spd Shimano SH-M089 mam takie problemy i tylko w okresie jesienno-zimowym, kiedy jest problem z wilgocią i odpowiednim suszeniem po trasie. Heh miałem dokładnie to samo, z dokładnie tym samym modelem SH-M089. Widać coś u Shimano nie zabanglało z materiałami w tym bucie. Katadyn pomógł i od dwóch lat spokój, a te buty używam do ciurania w trudnych warunkach, więc często mokro i brudno Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez marlin
michcio Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 W dniu 15.04.2023 o 09:59, marlin napisał: Heh miałem dokładnie to samo, z dokładnie tym samym modelem SH-M089. Widać coś u Shimano nie zabanglało z materiałami w tym bucie. Katadyn pomógł i od dwóch lat spokój, a te buty używam do ciurania w trudnych warunkach, więc często mokro i brudno I ja to samo 😀 Ostatnio na jezdzie zamoczyłem buty przechodząć przez kanałek i od tamtej pory śmierdzą od wyschnięcia, zobaczymy czy tabletki pomogą
Rekomendowane odpowiedzi