ViGor Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Witam forumowiczów Mam dziś do przedstawienia wam montaż z mojego treningu kolarskiego Link Do filmiku znajdziecie poniżej ale najpierw kilka informacji : - Trening był w okolicy Tarnowa a dokładniej jeśli się ktoś orientuje to przejazd byl na trasie Lisia góra- Zaczarnie - Wola Rzędzińska- Nowe Żukowice łącznie ok. 27-29 km -Zachęcam aby filmiku nie oglądać w oknie forum w tym jakby "jutubowym odtwarzaczu" ale aby przejść do serwisu youtube i tam to obejrzeć ponieważ (nie wiem czy na tym ale na inncyh forach tak) jeśli oglądamy film w "forumowym" odtwarzaczu to na serwisie Yt nie są nabijane wyświetlenia a jak wiadomo im więcej tym lepiej A teraz już link do filmiku miłego oglądania : Odnośnik do komentarza
ViGor Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Kolejna edycja mojego montażu tym razem jako "Cycling Motivation". Zapraszam Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Jest wątek, nasze filmy z jazdy... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi