suburban Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Może top była podróbka ? ile za niego zapłaciłeś ?
suburban Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Kupiłem na allegro ten łąńcuch i po 35 km cała złota warstwa zeszła, miał byc piekny drogi łańcuch "ozdobny" a jest jakaś kupa. Nie wiem czy to oryginał, ale jak to sprawdzić? Sprzedawca się zapiera że oryginał.
Jacekszymczak Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 W dniu 23.01.2018 o 21:58, Sziva napisał: Hej, kupiłam i założyłam nowy łańcuch Connex 9sB, który kolorystycznie fajnie mi pasował do reszty roweru. Przejechałam na trenażerze 35km i z rolek zaczęła mi złazić złota farba w ilościach hurtowych. Uwalone mam tym praktycznie wszystko z czym styka się łańcuch plus podłogę przy trenażerze. Jakiś geniusz pomalował rolki - gdybym wiedziała, że to jest farba, to nie wiem czy bym ten łańcuch założyła. Jestem zła, bo teraz mam wszystko do czyszczenia z tego "brokatu". Chyba napiszę do Connexa, co o tym sądzę. I jak ten drugi łańcuch?
Gość Opublikowano 28 Listopada 2020 Opublikowano 28 Listopada 2020 Niestety, pewnie jeszcze idzie... Obiecywali wysyłkę nowego łańcucha, ale pomimo moich monitów, że nic nie przyszło, nikt już mi nie odpisał i zaległa cisza.
Jacekszymczak Opublikowano 28 Listopada 2020 Opublikowano 28 Listopada 2020 To nieciekawie.Ja zastanawiam sie nad connex 9sb lub hg 93.Co wybrać wedlug Ciebie.
Accent_Szaj Opublikowano 28 Listopada 2020 Opublikowano 28 Listopada 2020 6 godzin temu, Jacekszymczak napisał: connex 9sb lub hg 93 9sX Jeden z lepszych łańcuchów jakie miałem. Zmieniłem tylko dlatego, że chciałem kupić czarny,nie kupiłem 9sB z tego powodu co napisała @Sziva
Rekomendowane odpowiedzi