Skocz do zawartości

Connex 9sB

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może top była podróbka ? ile za niego zapłaciłeś ? 

Opublikowano

Kupiłem na allegro ten łąńcuch i po 35 km cała złota warstwa zeszła, miał byc piekny drogi łańcuch "ozdobny" a jest jakaś kupa. Nie wiem czy to oryginał, ale jak to sprawdzić? Sprzedawca się zapiera że oryginał. 

DSC_5414.JPG
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 23.01.2018 o 21:58, Sziva napisał:

Hej,

kupiłam i założyłam nowy łańcuch Connex 9sB, który kolorystycznie fajnie mi pasował do reszty roweru. Przejechałam na trenażerze 35km i z rolek zaczęła mi złazić złota farba w ilościach hurtowych. Uwalone mam tym praktycznie wszystko z czym styka się łańcuch plus podłogę przy trenażerze. Jakiś geniusz pomalował rolki - gdybym wiedziała, że to jest farba, to nie wiem czy bym ten łańcuch założyła. Jestem zła, bo teraz mam wszystko do czyszczenia z tego "brokatu". Chyba napiszę do Connexa, co o tym sądzę.

20180123_211710.thumb.jpg.1d84a2a18d571142d3903ae8469eaf2b.jpg

20180123_211657.thumb.jpg.949914259af2cd18e65e1bfdda040aa6.jpg

I jak  ten drugi  łańcuch?

Opublikowano

Niestety, pewnie jeszcze idzie... Obiecywali wysyłkę nowego łańcucha, ale pomimo moich monitów, że nic nie przyszło, nikt już mi nie odpisał i zaległa cisza. 

Opublikowano

To nieciekawie.Ja zastanawiam sie nad connex 9sb lub hg 93.Co wybrać  wedlug Ciebie.

Opublikowano
6 godzin temu, Jacekszymczak napisał:

connex 9sb lub hg 93

9sX Jeden z lepszych łańcuchów jakie miałem.

Zmieniłem tylko dlatego, że chciałem kupić czarny,nie kupiłem 9sB z tego powodu co napisała @Sziva