Antyszprycha Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Hej, jakiś czas temu pisałem, że stałem się szczęśliwym posiadaczem szosówki od Canyona w rozmiarze XS. Generalnie jestem mega zadowolony ale....do pełni szczęścia przydałaby się rama o rozmiar większa. POstanowiłem dziś zadzwonić do Canyona ( dzięki podpowiedzi jednego nieznajomego Pana) i zapytać czy jest taka możliwość mimo, że rower zakupiłem 13.11.2017 roku i użytkowałem go trochę na zewnątrz oraz na trenażerze. W imieniu Canyona uzyskałem odpowiedź, że najważniejsze jest dla nz zadowolenie klienta i prosze o przysłanie maila i złożenie zamówienia na nowy, prawidłowy rower, w okresie międzyświątecznym lub zaraz po nowym roku ma zjawić się kurier po spakowany rower a ja mam czekiwać na nowy produkt. Oczywiście wszelkie koszty wysyłki i odbioru pokrywa Canyon ! Takie podejście to ja rozumiem ! Czas zatem zamówić ramę o rozmiar większą mam tylko dylemat. Korzystając z okazji wymiany zdecydować się na kolor czarny (który obecnie posiadam) czy czerwony ?
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Czarny i wymienił bym owijkę na czarną ale czerwony podobno najszybszy
Antyszprycha Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 @Marek Karnecki czyli wychodzi na to, że czarny hahaha
Antyszprycha Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 @Yarpenn powiedział ten co posiada czarnego Canyona
Yarpenn Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Teraz, Antyszprycha napisał: @Yarpenn powiedział ten co posiada czarnego Canyona Jak by w Szwajcarii było do wybory cokolwiek poza czarnym, szarym i sraczkowatym to na pewno bym z takiego wyboru skorzystał. Mimo że kocham mojego Mrocznego Ninja i chcemy razem unicestwiać kilometry to uważam, że czarny kolor jest na maksa bezpłciowy. Przez szwajcarską przełęcz przejechałbyś na maksa niezauważony.
Antyszprycha Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 Hehehe...to jest argument, faktycznie jestem coraz bliżej wyboru czerwonego koloru, zobacze jeszcze co powie moja Halina po powrocie z pracy
egzo23 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Za mały... Czyli to nie takie dziwne, że świetnie czuję się na M Gianta przy 170 wzrostu.. Czerwony! Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Antyszprycha Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 @Nemrod raczej nie będę szosą pomykał w błocie choć gdzie nie gdzie może coś prysnąć. Dzięki za podpowiedzi, padło na Niebieski, model wyższy za dopłata https://www.canyon.com/pl/road/endurace/2018/endurace-al-disc-7-0.html
egzo23 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zaszalałeś Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Kuboll Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Świetny ten niebieski! Mnie osobiście nie podobają się czarne rowery. Kolor i jakieś fajne malowanie mają charakter.
Antyszprycha Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2017 A powiem Wam, że sam już nie wiem czy wybrać niebieski, czerwony czy czarny, masakra nie potrafie się zdecydować. Boje się, że jak wybiorę ten czerwony lub niebieski to będą to kolory zbyt szykliwe. Dawno nie miałem problemu z podjęciem decyzji
Zbysio Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 48 minut temu, Antyszprycha napisał: A powiem Wam, że sam już nie wiem czy wybrać niebieski, czerwony czy czarny, masakra nie potrafie się zdecydować. Boje się, że jak wybiorę ten czerwony lub niebieski to będą to kolory zbyt szykliwe. Dawno nie miałem problemu z podjęciem decyzji Rozwiązanie jest jedno, ale kosztowne. Musisz mieć trzy rowery. Czerwony, czarny i niebieski. W tym przypadku ja bym brał niebieski, MTB mam czarne i zostało by polowanie na czerwony. Pozdro.
Antyszprycha Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2017 Mtb też mam cały czarny Zostawie ten temat na czas świąt bo za dużo siedzi mi w głowie Wróce do tego w środę...Czarny jest kolorem bezpiecznym..
Zbysio Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 I pasującym do wszystkiego, ale to za kolorowymi się ludzie oglądają. Wesołych.
Antyszprycha Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2017 Trafiłeś w sedno....! Czerwony i niebieski to kolory zauważalne, czarny jest nijaki, ale pasuje do wszystkiego....Jak pisałem wyżej boje się, że jak wybiorę czerwony lub niebieski to będę miał póxniej pretensje do siebie, że zbyt kolorowy rower wybrałem. Niestety Canyon'a nie mogę zobaczyć w Polsce na żywo ...
Zbysio Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 To może napisz do nich i poproś o jakieś próbniki lakieru?
Zbysio Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Prześpij się z tym. Co nie wybierzesz i tak będe zazdrościł.
Antyszprycha Opublikowano 23 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2017 Mam nadzieje,że to zazdrość pozytywna
Zbysio Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 12 minut temu, Antyszprycha napisał: Mam nadzieje,że to zazdrość pozytywna Oczywiście.
Rekomendowane odpowiedzi