Gość Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Jutro zobaczę po południu jak to wygląda zmierze to i będziemy wiedzieć na czy stoję Ewentualnie tylko będę musiał oliwke i pinem dokupić by mieć na wymianę, chyba że wyjdzie ze przewód będzie za krótki
Kruk Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Noo musisz próbować, bo jak nie Ty to nikt aktualnie tego nie sprawdzi. Najlepiej jak utniesz tak wiesz, 1,2 cm tak tylko aby wkład oliwki usunąć.
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Więc tak przewód jako przewód mógłby wymiary wewnętrzny na oko jest ten sam zewnętrzny też Różniło się końcówką czyli oliwką sram jest inna shimano inna Pin ma w shimano większy otwór Tak samo końcówka zaciski ma większy otwór wylotowy Różnią się też otwory w śrubach i końcówkach banjo Sram ma mniejszy otwór niż shimano Tutaj dla porównania większe otwory shimano mniejsze sram
Kruk Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 No to akurat było do przewidzenia że końcówki banjo będą ciut inne, no tak zee ma banjo. No to niestety musisz przeciągać przewód.
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Przewód już wymieniłem wraz z całym hamulcem sądzę że by to nie działało no tym sramowskimJutro ma nie padać deszcz to pojerzdze zobaczę jak hamuje Przewód przeciągłem w ten sposób że do starego dałem dratwe którą w drugą stronę wciaglem przewód do ramy
Kruk Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 No to brawo, na pewno było to męczące ale warte na pewno, bo teraz już masz z głowy.
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Przez tylny trójkąt przeszło lekko najgorzej przez dolną część ramy,jednak po kilkunastu próbach przepchnięcia i kilku podejść udało się
Kruk Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Super to masz z głowy, teraz dobrze zalać system i odpowietrzyć i będzie miodzio
Rekomendowane odpowiedzi