jacek.pl Opublikowano 27 Września 2017 Opublikowano 27 Września 2017 Zapraszam do rozmowy osoby uczestniczące w legia mtb maraton i oczywiście nie tylko. ZIBI, PAWEŁ odezwijcie się.
PawełZ-Biohazard Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 (edytowane) Siema @jacek.pl Słuchaj ja byłbym chętny w przyszłym roku reprezentować szajbajka, teraz odebralem swoje mieszkanie i czas na remont do listopada jestem zajęty, pozniej poswiecam sie szajbie, aktualnie przymierzam sie do modyfikacji swojego rowerku waży 15.5 kg i mam raczej podstawowy amortyzator, kupię coś na powietrzu zmienię napęd na 2na. I śmiało możemy ćwiczyć i reprezentować p.Daniela! W sezonie 2018 A O której będziesz w sobotę na trasie? Gdzie sie umawiamy? Przybic pione i wspolnie objechac trasę ? Ps. Nie reaguj na prowokację, ich to bardziej udźga Edytowane 28 Września 2017 przez PawełZ-Biohazard
Gość Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Ja również jestem jak najbardziej na tak Tą sobotę musze odpuścić ale od przyszłego sezonu będe walczył dzielnie. Jeśli wypaliłby pomysł z @SzajBajk Team tym bardziej podwójna motywacja Co do roweru jeszcze nie podjałem decyzji czy modyfikacje czy zmiana sprzętu tak że przyszły sezon raczej prześmigam na tym co mam, ale to nie rower jezdzi PS. @jacek.pl wiesz coś o rundzie zimowej? Nigdzie nie ma info a podobno już 11 listopada zawody...
jacek.pl Opublikowano 28 Września 2017 Autor Opublikowano 28 Września 2017 PawełZ-Biohazard, w sobotę będę ok. 9, możemy umówić się w miasteczku przy rejestracji, zapewne będą właśnie się rozkładali. Miło będzie przejechać wspólnie trasę. Aczkolwiek zbyt wiele do przejechania nie będzie, bo runda ma 3,2 km, my na mini jedziemy 3 rundy. Zibi_j1, runda zimowa rozpoczyna się 11 listopada, na Fortach Bema, bardzo fajna trasa, same podjazdy i zjazdy, jak na kolejce górskiej. Numery startowe zostają do rozpoczęcia rundy letniej w przyszłym roku. SpiderMAN, dziękuję za wyrozumiałość. Nie rozumiem tych gości ziejących ogniem dookoła siebie
Gość Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 @jacek.pl Można by wybrać się kiedyś na te forty i przetrenować te zjazdy podjazdy
jacek.pl Opublikowano 28 Września 2017 Autor Opublikowano 28 Września 2017 Z czystą przyjemnością. Najchętniej to w któryś weekend, dzień już krótki i po pracy mogłoby być ciężko. Wstępnie możemy umówić się na przyszły weekend, w przyszłym tygodniu sprecyzujemy temat.
PawełZ-Biohazard Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 (edytowane) Ok @jacek.pl mój nr. 601 a twój? to umówmy się ok. 9:30 albo dawaj o 10 W miasteczku stoi? Dużo jazdy niema jasne Ale ale zawsze raźniej, wymienić parę zdań 11 listopada bede brał udział Informujcie ! Edytowane 28 Września 2017 przez PawełZ-Biohazard
jacek.pl Opublikowano 28 Września 2017 Autor Opublikowano 28 Września 2017 266, ok. będę między 9:30 a 10 kręcił się gdzieś po miasteczku.
PawełZ-Biohazard Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Jacek, zerknąłem na twój czas z rembertowa, przepiękny wyjadacz! 1
jacek.pl Opublikowano 28 Września 2017 Autor Opublikowano 28 Września 2017 Dzięki. Byłby lepszy, ale wyłożyłem się na zakręcie i musiałem po największym piachu gonić czołówkę, dogoniłem ale nogi miałem z waty plus rozwalone kolano. Plan przed startem miałem taki, żeby trzymać się czołówki, po części się udał. Dwóch legionistów uciekło w połowie dystansu, ale niestety jeszcze jestem za cienki w uszach, żeby utrzymać ich tempo. Fajną motywacją jest rosnąca forma z zawodów na zawody.
Gość Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 @PawełZ-Biohazard aż trudno uwierzyć ze Jacek jeździ od maja tego roku. Szacun! PS> @jacek.pl widzę ze przegrałeś o jedna sekundę. To chyba walka była do samej mety?
jacek.pl Opublikowano 28 Września 2017 Autor Opublikowano 28 Września 2017 Jeżdżę od paru miesięcy, ale do 2000 r. trenowałem przez kilka lat Rugby więc moc w nogach jest, gorzej było odbudować kondycję. Ciężko mówić o walce, nogi miałem już z waty, ten kolega jechał kilka km na kole i przed samą metą wyprzedził mnie prze moją nieuwagę. Spojrzałem się przez prawe ramię do tyłu, czy mam kogoś na kole a on był z lewej strony, odpuściłem dwa obroty korbą i w tym momencie łykną mnie a nie miałem już siły docisnąć. To jest właśnie piękne w rywalizacji. 1
Gość Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 @jacek.pl @PawełZ-Biohazard Powodzenia dzisiaj! Dajcie znać jak Wam poszło i wrzućcie jakieś fotki! Trzymam kciuki
jacek.pl Opublikowano 30 Września 2017 Autor Opublikowano 30 Września 2017 Paweł 5 w wiekowej, ja 4. W klasyfikacji generalnej za ten sezon mam 1 miejsce. Nawet puchar dostałem i nagrody rzeczowe. Super motywacja przed nowym sezonem. Zdjęć jeszcze nie ma, ale pewnie jutro pojawią się na Facebooku.
Gość Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Woow! Jestem z Was dumny! Jacek twój debiut jest niesamowity! PS. Co dostałeś ? chwal się pucharem!
jacek.pl Opublikowano 1 Października 2017 Autor Opublikowano 1 Października 2017 Dzięki Panowie. Nie ukrywam, że sam jestem w delikatnym szoku. Jak rozpoczynałem w maju swoją "karierę" rowerzysty mtb, nawet mi to przez myśl nie przeszło. Kolegę Patryka z którym rywalizuję od pierwszych moich zawodów, przegoniłem o 8 pkt., a to on miał być pierwszy. A dostałem album "najpiękniejsze mosty świata", bidon do koktajli odżywczych i skarpetki, no i puchar jak poniżej. Obok zdj. z kolegą Pawłem. Może być dumny z siebie, 5 w wiekowej to dobry wynik, objechał gości jeżdżących kilka sezonów.
Gość Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Świetna sprawa Obydwaj niesamowicie wystartowaliście. Będę miał kogo gonić Brakuje nam dwóch osób i możemy zawiązać team i walczyć w przyszłym sezonie również w klasyfikacji drużynowej
jacek.pl Opublikowano 1 Października 2017 Autor Opublikowano 1 Października 2017 Jestem za, a dwóch chętnych znajdziemy. Jeszcze będą prosili, żeby jeździć w takim Team-ie
PawełZ-Biohazard Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 @jacek.pl ogromne gratulacje ! I mega dzięki za wspólny objazd trasy, tam mi mentalnie pomogłeś mówiąc " myśl że dasz rade" niby nic a jednak zobacz, pomogło, wielkwielkie dzieki, duża przyjemnosc poznać takich ludzi Przedemna przeróbka napędu, będę siw odzywał do Ciebie "Urodzeni by jeździć, stworzeni by wygrywać" 1
Gość Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) Chłopaki wczytałem się w regulamin i mamy jasność. 14. Klasyfikacja drużynowa MINI, MEGA, GIGA Zespołem zgłoszonym do klasyfikacji drużynowej może być formalna lub nieformalna grupa zawodników reprezentującym klub sportowy, stowarzyszenie, placówkę oświatową lub firmę. Do klasyfikacji drużynowej dopuszcza się grupy reprezentujące lokalne społeczności rowerowe po ich akceptacji, co do charakteru i nazwy przez Organizatora. W klasyfikacji drużynowej uwzględniane będą zespoły, w których startuje min. 3 zawodników. (czyli podstawowy skład JUŻ MAMY) Klasyfikacja drużynowa jest klasyfikacją punktową opartą na indywidualnych wynikach OPEN Kobiet i OPEN Mężczyzn, oddzielnie na dystansach MINI, MEGA Do klasyfikacji drużynowej zalicza się wyniki najlepszych, maksymalnie 3 zawodników wg zdobytych punktów. (Czyli nie ma problemu z tym że ktoś nie będzie mógł regularnie startować lub będzie miał troszkę słabsze wyniki.) Jedyny problem jaki jest to to, ze karty zgłoszeniowe na których zgłasza się przynależność do teamu wypełnia się raz w sezonie, ale myślę że kwestia obgadania tego przed zawodami z organizatorem. Do klasyfikacji generalnej wliczane jest 9 najlepszych startów. @jacek.pl @PawełZ-Biohazard @Kruup jak to widzicie? Edytowane 2 Października 2017 przez Gość
PawełZ-Biohazard Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 Ja ogólnie się pisze na rundę zimową, fajnie by było pracować dla grupy, zawsze coś wiecej już wyścig dla siebie. Z Mazowsza SzajBajkow napewno więcej by się znalazło
jacek.pl Opublikowano 2 Października 2017 Autor Opublikowano 2 Października 2017 Zadzwonie jutro do nich i podpytam o możliwości zgłoszenia drużyny. Oczywiście jestem za. Chętni sami się znajdą jak zaczniemy jeździć pod takim brendem.
PawełZ-Biohazard Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 @jacek.pl @zibi_j1 Siema Panowie Mam propozycję terminu treningu na fortach Jak stoicie z czasem 5.11 niedziela ? Godziny posniadaniowe ?
Gość Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 na ten moment nie mam planów
Rekomendowane odpowiedzi