chrzanSTUNTERmtb Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Witam mam pole wiejskie do zagospodarowania. Myślałem by zrobić trasę enduro, ale nie mam pomysłu. Pole ma 20 stopni nachylenia i długość 100m, a szerokość to 20m. Macie jakieś pomysły?
janullo789 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Trasa ma być z tych trudniejszych czy raczej bardziej amatorska. Większe hopy czy raczej coś mniejszego. Pozdro, Janek!
ByQ94 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Poszukaj jakieś poradniki na yt tak oglądałem i ludzie tworzą naprawdę ciekawe rzeczy
Wawrzyniec Wiór Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Czy ja dobrze widzę, że gościu do tej konstrukcji zrobił stelaż z nieokorowanej brzozy ? Nie idźcie tą drogą. Drewno brzozowe nieokorowane po roku butwieje i przyjmuje konsystencję waty, ja bym się na takie coś bał wejść, brzozę trzeba okorować i wtedy po wyschnięciu robi się bardzo trwała.
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 13 godzin temu, Wawrzyniec Wiór napisał: Czy ja dobrze widzę, że gościu do tej konstrukcji zrobił stelaż z nieokorowanej brzozy ? Nie idźcie tą drogą. Drewno brzozowe nieokorowane po roku butwieje i przyjmuje konsystencję waty, ja bym się na takie coś bał wejść, brzozę trzeba okorować i wtedy po wyschnięciu robi się bardzo trwała. Dobrze mieć znajomego leśnika
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Na takim polu to raczej dual slalom możesz zrobić... albo dirt jakiś... Na drabinki IMHO za mało miejsca Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Gość
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dnia 9.04.2017 o 18:46, Wawrzyniec Wiór napisał: Czy ja dobrze widzę, że gościu do tej konstrukcji zrobił stelaż z nieokorowanej brzozy ? Nie idźcie tą drogą. Drewno brzozowe nieokorowane po roku butwieje i przyjmuje konsystencję waty, ja bym się na takie coś bał wejść, brzozę trzeba okorować i wtedy po wyschnięciu robi się bardzo trwała. Uważaj, kolego. Temat trwałości brzozy w naszym kraju to delikatna kwestia.
Rekomendowane odpowiedzi