radosław_paprocki Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Dziękuję kochani za odpowiedzi. tyle, że dowiedziałem się wszystko na temat narzędzi, ale nic konkretnie na temat stojaka:). patrzyłem na katalog uniora on line i parametry widziałem, ale chodzi mi konkretnie o opinie kogoś, co namacalnie dotykał taki stojak. może znajdzie się jakaś litościwa dusza na tym forum?
decode Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Dobra uchwyt jest gotowy... prawie, ponieważ muszę wyszlifować spoiny oraz go pomalować. Test wykonywany w pracy obciążenie 130 kg (dostępne) i nawet go nie wzruszyło. Zdjęcia mam, ale są ciemne. Przygotuje w piwnicy lepsze oświetlenie i postaram się do środy wrzucić - jeśli nie to dopiero pod koniec wakacji bo wyjeżdżam. Powiedzcie mi czy macie jakiś hosting zdjęć "forumowych" czy jaki kolwiek zewnętrzny.
MarekBajk Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 stojak Unior? nawet się nie zastanawiaj. Poprostu kup i nie będziesz żałował
AcidManiac Opublikowano 3 Września 2018 Opublikowano 3 Września 2018 Zdecydowanie stojak z Lidla rządzi - widywany jest nawet w serwisach rowerowych, a ostatnio zwróciłem na taki uwagę w reportażu mambaonbike o oklejaniu roweru folią https://mambaonbike.pl/ochronna-folia-na-rower-the-trail/ 🙂
juby Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 Odświeżając temat Kayoby z Juli - ktoś ma? Używa? Cena jest zachęcająca ale boję się jednorazowości...
Motke Opublikowano 5 Września 2018 Opublikowano 5 Września 2018 11 godzin temu, juby napisał: Odświeżając temat Kayoby z Juli - ktoś ma? Używa? Cena jest zachęcająca ale boję się jednorazowości... Mam, używam.
Kruk Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Ja używam stojaka marki SuperB model TBWS30 i jest pozytywnie zadowolony. Stojak jest wykonany porządnie, z grubych aluminiowych rurek, łapa trzymająca ma multum regulacji i jest porządna z metalu a nie z plastiku, zaś wykończenie w łapie jest gumowe więc nawet ram carbonowych nie uszkodzi. regulacje są na wysokość i na położenie łapy czy to w pionie czy w poziome w systemie zapadkowym czyli rower może wisieć pewnie nawet w 30' czy 75' jak kto potrzebuje. Z tyłu tacka na narzędzia. Nogi się szeroko rozstawiają. Jedyny drobny minus to to że jednak jest trochę za lekki i obciążeniem ciężarkiem z tyłu daje super efekt.
Kruk Opublikowano 8 Września 2018 Opublikowano 8 Września 2018 Polecam SuperB model TBWS30. Mam i jestem zadowolony. Krótki opis: "Ja używam stojaka marki SuperB model TBWS30 i jest pozytywnie zadowolony. Stojak jest wykonany porządnie, z grubych aluminiowych rurek, łapa trzymająca ma multum regulacji i jest porządna z metalu a nie z plastiku, zaś wykończenie w łapie jest gumowe więc nawet ram carbonowych nie uszkodzi. regulacje są na wysokość i na położenie łapy czy to w pionie czy w poziome w systemie zapadkowym czyli rower może wisieć pewnie nawet w 30' czy 75' jak kto potrzebuje. Z tyłu tacka na narzędzia. Nogi się szeroko rozstawiają. Jedyny drobny minus to to że jednak jest trochę za lekki i obciążeniem ciężarkiem z tyłu daje super efekt."
henryk645353 Opublikowano 29 Września 2018 Opublikowano 29 Września 2018 Już od lat stojak do roweru firmy unior spełnia u mnie swoje zadanie. Ciagle wygląda jak nowy!
m@rcin Opublikowano 16 Października 2018 Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) Również zakupiłem stojak serwisowy z Juli. Jest to mój pierwszy stojak i sprawuje się świetnie. Jedyna słabą częścią wydaje się być aluminiowa rurka do blokowania kierownicy pyzatym jest dość długa. Edytowane 16 Października 2018 przez m@rcin
User56sz Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Dziś odebrałem stojak serwisowy z Jula cena 149 zł , przesyłka darmowa kurierem. Miałem do czynienia ze stojakiem z lidla i wydaje mi się że poza uchwytem są identyczne. Mocowanie roweru jest inaczej wykonane, czy lepsze , czy gorsze, kwestia gustu. Polecam każdemu kto sam naprawia rower.
Bujak Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 ja też zakupiłem, ale noname z allegro, bo był tańszy od Juli, a w Lidlu nie było.Okazało się, że przysłali mi stojak z Lidla
Gość Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Jedyne co mnie drażni to że rockiego muszę łapać za sztyce a nie ramę bo ma kwadratową rurkę i rama nie chce wisieć prosto. Ułatwienie w pracy i brak bólu pleców jest nie do przecenienia. Rewelacyjny zakup. Ja kupiłem na Allegro Lidlowy. 150 zł. z kuponami wyszedł 130 więc dychę taniej jak w Lidlu
Puncu Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 9 minut temu, zibi_j1 napisał: mnie drażni to że rockiego muszę łapać za sztyce a nie ramę bo ma kwadratową rurkę i rama nie chce wisieć prosto. A ja mam okrągłą ale linki pod nią i też muszę za sztyce
Bujak Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 A ja Was przebiję obu:mam damper i sztycę regulowaną...więc muszę sztycę wyciągać zanim rower zaczepię...ale nie przeszkadza mi to wcale.
WitekS Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Dzisiaj kupiłem stojak serwisowy w Lidlu. W ramach "czarnego piątku" jest promocja - 79 zł. Nie mogłem mu się za tę cenę oprzeć
Bujak Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Dzisiaj kupiłem stojak serwisowy w Lidlu. W ramach "czarnego piątku" jest promocja - 79 zł. Nie mogłem mu się za tę cenę oprzeć o w mordę, ale przepłaciłem
Gość Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Dzisiaj kupiłem stojak serwisowy w Lidlu. W ramach "czarnego piątku" jest promocja - 79 zł. Nie mogłem mu się za tę cenę oprzeć Woow. Ale okazja!
WitekS Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Od jakiegoś czasu zastanawiałem się nad jakąś samoróbką ale jak się trafiła mega okazja w Lidlu to skorzystałem
SzpiceR Opublikowano 25 Listopada 2018 Opublikowano 25 Listopada 2018 Ogarnia ktos czy znajdę jeszcze stojak w Krakowie?
Unknown Opublikowano 15 Lutego 2019 Opublikowano 15 Lutego 2019 W dniu 23.11.2018 o 19:48, Bujak napisał: W dniu 23.11.2018 o 19:30, WitekS napisał: Dzisiaj kupiłem stojak serwisowy w Lidlu. W ramach "czarnego piątku" jest promocja - 79 zł. Nie mogłem mu się za tę cenę oprzeć o w mordę, ale przepłaciłem Także kupiłem go w takiej cenie jakos 2 lata temu, nie byl to blek frajdej ani nic tego typu, raczej wyprzedaż tego czego chcieli sie pozbyc jak wiekszosci sezonowych rzeczy. Faktycznie jest wystarczajacy do domowego użytku.
exterytorialny Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Uwaga dla fanów stojaka rowerowego w Lidlu. Będzie dostępny od 14 marca w cenie 139 zł 1
Bartosh Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Będzie trzeba się spieszyć bo zawsze schodzą na pniu.
CoolBreeze Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 48 minut temu, Bartosh napisał: Będzie trzeba się spieszyć bo zawsze schodzą na pniu. Zwłaszcza jak są przecenione na 70-coś-tam złociszy
hornetrider11 Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Od siebie mogę polecić vorel 77715, od 2 lat nic się nie dzieje, można spotkać na alledrogo
Rekomendowane odpowiedzi