Wojtal Napisano 4 Maj 2021 Udostępnij Napisano 4 Maj 2021 Witam jaki stojak do roweru polecacie? zależy mi na takim abym mógł go przymocować do ramy wiadomo. Chciałbym wydać nie więcej niż 200 zł chyba że warto trochę dołożyć i cieszyć się lepszym stojakiem . czekam na wasze propozycje. Odnośnik do komentarza
Dmitrij Napisano 6 Maj 2021 Udostępnij Napisano 6 Maj 2021 (edytowane) Który, waszym zdaniem, jest lepszy? Jula czy ten Vorel z Yato? Czy inny? Albo warto się wykosztować na Elite z Decathlonu? Do regulacji, czyszczenia rowerów (swój, żony, wnuków) na własnym podwórku. Miejsca nie brak. Edytowane 6 Maj 2021 przez Dmitrij Odnośnik do komentarza
marcin2m Napisano 6 Maj 2021 Udostępnij Napisano 6 Maj 2021 Który, waszym zdaniem, jest lepszy? Jula czy ten Vorel z Yato? Czy inny? Albo warto się wykosztować na Elite z Deacthlonu? Do regulacji, czyszczenia rowerów (swój, żony, wnuków) na własnym podwórku. Miejsca nie brak.Aldi ma teraz mieć też w ofercie. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza
cyniczny0 Napisano 7 Maj 2021 Udostępnij Napisano 7 Maj 2021 Zakupiłem ostatnio stojak w Juli. To mój pierwszy, więc nie mam porównania do innych, ale jestem zadowolony. Kompaktowe wymiary po złożeniu, stabilny po rozłożeniu, z dużym zakresem regulacji. Wieszałem na nim m.in. rower żony, damka - dość ciężkie kowadło i było wszystko ok. Używam go właśnie do czyszczenia, ewentualnych drobnych napraw/regulacji. 2 Odnośnik do komentarza
Royalmaczko Napisano 7 Maj 2021 Udostępnij Napisano 7 Maj 2021 (edytowane) W tej cenie to cudów raczej oczekiwać nie można. Do 200zł znalazłem coś takiego: https://allegro.pl/oferta/serwisowy-stojak-rowerowy-na-rower-30kg-zacisk-8109071515 lub coś tańszego montowanego do ściany: https://pl.aliexpress.com/item/1005002473579723.html Edytowane 7 Maj 2021 przez Royalmaczko Odnośnik do komentarza
TomekCorsa Napisano 7 Maj 2021 Udostępnij Napisano 7 Maj 2021 W "Juli" były stojaki i Lidlu. Ludzie chwalili. https://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/rowery/czesci-zamienne-i-konserwacja/narzedzia/stojak-serwisowy-639447/ Odnośnik do komentarza
prezes-tk Napisano 7 Maj 2021 Udostępnij Napisano 7 Maj 2021 Mam taki z Juli, kosztował chyba coś ok. 150 zł w ub. roku. Działa. Odnośnik do komentarza
Dmitrij Napisano 10 Maj 2021 Udostępnij Napisano 10 Maj 2021 Przed godziną kupiłem stojak Crivit w Lidlu za 149 zł. Zostawało jeszcze 4 egz. Łatchorzew, koło Starych Babic, blisko Warszawy Odnośnik do komentarza
Administrator SzajBajk Napisano 12 Maj 2021 Administrator Udostępnij Napisano 12 Maj 2021 Wybór stojaka serwisowego nie jest skomplikowany, a świadomość tego, czego potrzebujemy pozwoli wydać mniej. Przydałoby się też sprawdzić, ile kosztowałby stojak DIY. Może się tego zadania podejmę, a poniżej poradnik i porównanie wielu systemów do serwisowania rowerów: Odnośnik do komentarza
pawelll Napisano 13 Maj 2021 Udostępnij Napisano 13 Maj 2021 Ten z Juli jest OK Odnośnik do komentarza
konop90 Napisano 16 Maj 2021 Udostępnij Napisano 16 Maj 2021 Ja mam z Lidla i szczerze polecam dobrze trzyma i nie ma żadnych problemów z ustawieniem na nim roweru samemu.Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
NaRowerWSzlafroku Napisano 5 Lipiec 2021 Udostępnij Napisano 5 Lipiec 2021 Witam, też posiadam ten lidlowski, ale w moim przypadku już nie wystarcza, poza tym drugi by się przydał (chętnie kupię do 500 w okolicy Łodzi), a swoją drogą, czy poza tymi z filmu Szaja polecacie jakieś konkretne modele do 800 zł? Trzymanie kierownicy nie potrzebne - parę patentów na to już mam 😉 Rowery u mnie przeróżne, od damki sąsiadki po ciężkie bestie na dwupółkach. Odnośnik do komentarza
marcin5 Napisano 15 Grudzień 2021 Udostępnij Napisano 15 Grudzień 2021 Obecnie w Lidlu są wystawione stojaki w promocyjnej cenie 99zł. Mi udało się nabyć i szczerze trochę miałem wątpliwości odnośnie jakości, ale jestem mega zadowolony. Stojak jest ciężki i bardzo stabilny. Elementy plastikowe i metalowe są wykonane naprawdę poprawnie i nie można się do niczego przyczepić. Pierwszy zimowy serwis już wykonany Odnośnik do komentarza
Piter- Napisano 17 Grudzień 2021 Udostępnij Napisano 17 Grudzień 2021 Jeżeli przy rowerze robisz raz na jakiś czas to stojak wytrzymaJa naprawiam znajomym rowery i taki stojak zwyczajnie umiera pewnym czasieChyba ze robisz przy rowerach typu szosa gdzie nie są ciężkie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi