Gość Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) O ile jest sens je wymieniać i chcesz bardzo, to chyba takie. @samuel_87 zapewne ma on aktualnie Down Swing na obejmę, skoro to Tourney?: przerzutka tylna: Shimano Alivio RD-M4000 9rz SGS, przerzutka przednia (strzelam, że na obejmę, sprawdź sobie): Shimano Alivio FD-M4000 Down Swing --> nie wiem, czy trzeba pilnować zakresu przełożeń dla korby, bo jak wybierzesz tę korbę Deore, to niby na największej tarczy będzie za dużo zębów. Edytowane 22 Lipca 2017 przez Gość
Marcin MSZ Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Opublikowano 22 Lipca 2017 Prosze Cie nie strasz mnie wszystko ma zagrac jak w zegarku?
Gość Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 Zostawiam Cię w dobrych rękach No ale takich szczegółów trzeba pilnować, bo potem może coś chrobotać i wydawać nieprzyjemne dźwięki. Dobrej nocy
Gość Opublikowano 22 Lipca 2017 Opublikowano 22 Lipca 2017 ja juz się wypowiedziałem ,że to strata kasy by kupować przednią przerzutkę , obecna wystarczy ( stara korba też ma chyba blat 42 jak w korbie deore) .
Rekomendowane odpowiedzi