mareq Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Wrzuć ten link do aktywności albo podaj pod jakim nazwiskiem czy nickiem można cię tam znaleźć a więcej będzie można powiedzieć.
Argi Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Gość Was wkręca. Nie da się na 27km trasie robić średniej 25km/h będąc "wysportowanym człowiekiem" i jeżdżąc systematycznie na przyzwoitym rowerze szosowym. Troll.
mareq Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Dlatego potrzeba link do jego stravy. Może po prostu uznaje się za wysportowanego i regularnie jeździ 5km. Może jeździ więcej ale na przykład z kadencją rzędu 40-50. Bez konkretów możemy sobie tylko gdybać.
czamian76 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 "Dałem inną sztycę, z większym offsetem i wymieniłem zębatkę 34 na 36. Co ciekawe, wymiana zębatki nie wiele mi poprawiła prędkość. Owszem, przestałem mielić w miejscu momentami jak miałem 34 ale prędkość tylko ciut wzrosła . Swojego czasu założyłem zamiast 34 zębatkę 39 i też nie specjalnie to pomogło. Zmieniło mi się tylko przez te zębatki inne wykorzystanie na trasie. Np. teraz nieraz sobie jadę na dłuższych dystansach na 36 w miejscach gdzie jechałem na zębatce 50."Jak jeździ na małej z przodu to i takie prędkości ma
Rekomendowane odpowiedzi